2024. június 20., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Maradhatnak a KAC-pálya kutyái

Főoldal>Közérdekű>Maradhatnak a KAC-pálya kutyái
 
Írta: Szerk.
2015. június 11. 18:18
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Valószínűleg mégis csak talált a kerületi önkormányzat egy évnyi kutyatápra valót, mivel nem kerül menhelyre az a két kutyus, akik a KAC pályán élnek és végeznek szolgálatot.

Nemrégiben sokkolta a kerület lakóit, hogy az önkormányzat által üzemeltetett KAC pályáról el akarják vinni az ott élő két kutyust. A kerületi Fidesz-KDNP frakcióvezetője Dódity Gabriella felháborodását fejezte ki az esettel kapcsolatban, egy bejegyzés formájában:

 

Az önkormányzat menhelyre akarja adni a KAC-pályán élő két kutyát, mert etetésük nem fér bele a költségvetésbe… Szerencsére az ott dolgozó, emberséges biztonsági őrök felajánlották, hogy saját fizetésükből összedobják az eledelre valót... Végleges döntés nincs, egyelőre nem tudni, a kutyák maradhatnak-e a sportpályán... Nem hiteltelen, hogy Kispest polgármestere állatvédelmi járőrszolgálatot akar indítani, miközben az önkormányzat a saját telepén élő kutyáit is menhelyre dobná?”  állt Dódity bejegyzésében.

 

A fideszes politikusnő fellépése úgy látszik, értő fülekre talált az illetékesek körében, ugyanis legutolsó információink szerint a két eb maradhat lakóhelyén. Dódity Gabriella lapunknak elmondta: örül, hogy a városvezetés is rájött, mennyire hiteltelen, ha állatvédelmi járőrszolgálattal haknizik, miközben kijelenti, nincs a kutyák etetésére pénz, ezért menjenek menhelyre az előző vezetés által egyébként épp onnan mentett őrkutyák. A frakcióvezető hozzátette: sajnálja, hogy a kerület vezetés így bánik az állatokkal. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.