2022. augusztus 17., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (33)
június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A bevándorláspárti baloldal a magyar családok ellen van

Főoldal>Közérdekű>A bevándorláspárti baloldal a magyar családok ellen van
 
Írta: Szerk.
2018. december 10. 16:18
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Hevesen támadja a baloldali ellenzék a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt, amely tovább szélesítené a családtámogatások rendszerét, miközben Brüsszelben megszavaznak minden bevándorláspárti intézkedést. Burány Sándor párttársa, Bangóné Borbély Ildikó például „szennynek” minősítette az Országgyűlésben a konzultációt, majd hisztérikus kirohanásai közepette széttépte azt.

A magyar baloldal többször bebizonyította, hogy nem támogatja a magyar családokat. Gyurcsány Ferenc kormányzása idején a családok sínylették meg leginkább az elhibázott baloldali gazdaságpolitika miatti megszorításokat: elvették a családi kedvezményeket, otthonteremtési támogatásokat, a 3 éves gyest. A bölcsőde-, óvoda- és iskolabezárásokkal pedig tovább nehezítették a gyermekes családok életét.

 

A hozzáállásuk azóta sem javult, mióta ellenzékben vannak: nem támogatták az elmúlt évek családokat segítő intézkedéseit, a családi adókedvezmény bevezetését és növelését, a 3 éves gyes visszaállítását, vagy a családi otthonteremtési kedvezményt (CSOK) sem. Ma pedig hevesen támadják a kormány által kezdeményezett családok védelméről szóló nemzeti konzultációt, amely éppen a családtámogatások további bővítésének lehetne a társadalmi alapja.

 

Burány Sándor párttársa, az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó például „szennynek” minősítette a nemzeti konzultációt, amely szerinte annak a jelképe, hogy a kormánynak „ötven forintot érnek a magyar családok”, majd a hisztérikus kirohanása közepette széttépte a kérdőívet az Országgyűlésben.

 

A családokat kiszipolyozó Gyurcsány Ferenc jelenlegi pártjának (DK) politikusa pedig egyértelműen kijelentette: ő csak azért is a migránsokat választaná a magyar gyermekek helyett, a bevándorlókkal kellene „orvosolni” Magyarország demográfiai problémáit.

 

De nincs új a nap alatt, hiszen az Európai Parlamentben kérlelhetetlenül támogatják Brüsszel migránspárti politikáját, megszavaznak minden bevándorláspárti intézkedést, közben a magyar Országgyűlésben elutasítják a kormány – a magyar emberek és Magyarország biztonságát szem előtt tartó – bevándorlásellenes javaslatait.

 

A baloldalban tehát egy állandó tényező van: mindegy, hogy kormányoznak, vagy ellenzékben vannak, nem támogatják, sőt támadják a magyar családokat.

 

Főkép: Origo.hu (kollázs, szerk.)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.