2019. december 13., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A Fidesz-KDNP javaslatára nemet mondtak, most mégis felújítják a Berzsenyi utcai rendelőt Gajdáék

Főoldal>Közérdekű>A Fidesz-KDNP javaslatára nemet mondtak, most mégis felújítják a Berzsenyi utcai rendelőt Gajdáék
 
Írta: Szerk.
2019. április 12. 16:03
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Bár a Fidesz-KDNP februári javaslatát, amely szerint 40 millió forintot különítsen el az önkormányzat a költségvetésben a Berzsenyi utcai felnőttorvosi rendelő felújítására, elutasította a baloldali városvezetés, az április 11-én megtartott Civil fórumon már arról beszélt Gajda Péter (MSZP), hogy idén korszerűsítik a rendelőt. Egy újabb példa arra, hogy a szocialista városvezetés a Fidesz-KDNP javaslatait valósítja meg, majd adja el sajátjaként…

40 millió forintot javasolt a költségvetés tervezésekor a Berzsenyi utcai felnőttorvosi rendelő felújítására a Fidesz-KDNP frakció, de a baloldali városvezetés leszavazta azt, miután Gajda Péter szocialista polgármester felszólította a képviselőket, hogy szavazzanak nemmel a jobboldali frakció 12 pontos módosító indítványára. Pedig az számos fontos fejlesztést tartalmazott, közte a Berzsenyi utcai rendelő felújítását, amely jól láthatóan borzalmasan elhanyagolt állapotban van, omladozik a vakolat, a nyílászárók esnek szét, és az épület belül is sürgős felújításra szorul. Most azonban Gajda Péter a Civil Fórumon bejelentette, hogy fejlesztések kezdődnek a Berzsenyi utcai felnőttorvosi rendelőben.

Tekintse meg galériánkat!  

– Örülök, hogy ugyan ismét nem egyenesen, hanem kerülőúton, de célba ért egy újabb javaslatunk! Sebaj, hiszen megszoktuk, hogy a Fidesz-KDNP frakció javaslatát a "pártokon felül, Kispestért" szlogen jegyében mindig leszavazzák, azután saját javaslatként tálalják a kispestieknek – írta Facebook posztjában Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok.

  

A baloldali városvezetés hozzáállását mutatja egyébként az is, hogy Egészségügyi Intézet aulájának a felújítását már a tavalyi évre betervezték a költségvetésbe, mégis idén őszre ígérik a megvalósítását. Ráadásul azt a lehetőséget is elpuskázták Gajdáék, hogy forrást kaphasson a kormánytól a kerület: Kispest egyedüliként egy forint támogatást nem kért, mivel az Egészséges Budapest Program fejlesztési forrásigényekor azt jelezték, hogy a szükséges munkálatokra az önkormányzat biztosítja a forrást. Vagyis az olvasható ki a Gajda Péterékkel is egyeztetett táblázatból, hogy a kispesti intézmény esetében a kerületnek nincs szüksége a kormányzat támogatására. Így a felújítást, amelyet az ígéretek szerint őszre befejeznek, önerőből kell megoldania az önkormányzatnak.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.