2019. december 07., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A szülők három éve megvették, a VAMÜSZ-nek csak le kellene raknia…

Főoldal>Közérdekű>A szülők három éve megvették, a VAMÜSZ-nek csak le kellene raknia…
 
Írta: Szerk.
2018. november 07. 11:50
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A kispesti bölcsődék és óvodák kapcsán sokszor forráshiányra hivatkoznak, de úgy tűnik, amihez csak egy kis akarat kellene a Kránitz Krisztián (MSZP) vezette VAMÜSZ részéről, az sem működik.

Évek óta köztudott, milyen gondokkal küszködnek a kerületi óvodák és bölcsődék. Balesetveszélyes udvarokról, beszögelt ablakokról, deszka nélküli wc-kről, eredeti állapotú, 30-40 éves konyhákról több képet látni a Fidesz-KDNP frakció által összeállított 60 oldalas fotókkal ellátott dokumentumban. Idén – talán ennek nyomására is – néhány intézmény megújult. De van, ahol nem is pénz, inkább akarat kérdése lenne a javítás. Az Árnyas Óvodában nem kapkodják el a szülők által évekkel ezelőtt vásárolt gumiburkolat lerakását, pedig jó szolgálatot tenne a kicsiknek a por és a sár ellen egyaránt. Pedig ezek nem olyan problémák, amelyek megoldásához súlyos milliók kellenek, hiszen a szülők már megvásárolták a gumilapokat az önkormányzat helyett. De ha azt mondanák, nincs rá pénz, azt sem nagyon hinnénk el, hiszen 180 millió forint pénzmaradvánnyal zárta a tavalyi évet a VAMÜSZ. És az eset sajnos nem egyedi.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.