2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ál ELMÜ dolgozók

Főoldal>Krimi>Ál ELMÜ dolgozók
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. február 07. 12:05
Rovat: Krimi
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Újabb felhívással fordul a Kispesti Rendőrkapitányság a kerületi lakosokhoz. Arra kérik a kispestieket, hogy legyenek résen, idegeneket ne engedjenek be otthonukba.

Ismeretlen tettesek ELMÜ dolgozónak kiadva magukat, bejutottak az Áram utca egyik lakásába december 16-án 11 óra és 11 óra 30 perc körüli időben, és 300.000 Ft készpénzt tulajdonítottak el az ott lakó idős hölgytől.

Az elkövetők személyleírása: Az egyik férfi 50 év körüli, kb. 165-170 cm magas, normál testalkatú, fehér bőrű, arca hosszúkás. A bűncselekmény elkövetésénél szemüveget, ¾-es fekete színű szövetkabátot, szövetnadrágot és kötött sapkát viselt. A másik elkövető 40 év körüli, kb. 155 cm magas, vékony testalkatú, fehér bőrű férfi, arca szintén hosszúkás. Szemüveget, ¾-es szövetkabátot, fekete színű szövetnadrágot és világos színű baseball sapkát viselt.

A Rendőrség kéri, hogy aki a fenti esetről vagy az elkövetőkről információval rendelkezik, keresse fel vagy hívja a Kispesti Rendőrkapitányságot a nap bármely szakában.

Kérjük a lakosokat, ha idegen személy azt állítja, hogy az ELMÜ-től, Gázművektől stb. jött, ne engedje be a lakásba, hanem előbb hívja fel az adott szervezetet, és így ellenőrizze le az általa elmondottakat.

 

Kispesti Rendőrkapitányság

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.