2021. március 02., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

február (11)
január (11)
· 2020
december (11)
november (6)
október (5)
szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Aláírásgyűjtés a kötelező betelepítési kvóta ellen

Főoldal>Közélet>Aláírásgyűjtés a kötelező betelepítési kvóta ellen
 
Írta: Szerk.
2015. november 20. 16:16
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A bevándorlók kötelező betelepítési kvótája ellen indít aláírásgyűjtést a nagyobbik kormánypárt. A Fidesz szerint az EU által bevezetni kívánt kvóta értelmetlen, növeli a terrorfenyegetettséget és a bűnözést, ellentmond az általunk elfogadott és aláírt nemzetközi egyezményeknek, és nem jelent megoldást a modernkori invázióra sem – jelentette ki Földesi Gyula, választókerületi elnök.

Az unió vezető testületei úgy döntöttek, hogy az illegális bevándorlókat kötelező kvóták alapján szétosztanák az európai országok között, és ezeknek az embereknek azután a meghatározott országban kellene élniük. Földesi Gyula, a Fidesz kispesti-pesterzsébeti választókerületi elnöke aláhúzta, a migránsokat nem lehet az adott országban tartani, ha máshová akartak bevándorolni. Arra is felhívta a figyelmet, hogy nem az adott ország határozza meg, hogy kiket telepítenek be, hanem egy európai képlet alapján valakik, akik erre nem is kaptak felhatalmazást az adott ország polgáraitól. Hozzátette: a kötelező betelepítési kvóta nemcsak a jogszabályoknak mond ellent, hanem ellenkezik a demokratikus felfogással is. Senkit nem kérdeztek meg arról egyetlen európai országban sem, hogy hozzájárulnak-e ahhoz, hogy kötelezően betelepítsenek embereket a saját hazájukba – fogalmazott. A kötelező betelepítési kvóta ellen a Fidesz parlamenti frakciója aláírásgyűjtést kezdett. – Megkérjük a magyar polgárokat, hogy aláírásukkal tiltakozzanak a kötelező betelepítési kvóta ellen – mondta Földesi, aki szerint a kvóta nem jelent megoldást a modernkori invázióra. Hozzátette: közterületeken, személyes megkeresésekkel és később az interneten is lehet majd támogatni a kezdeményezést, amit a kormánypárt Brüsszelbe is eljuttat majd, hiszen a kötelező betelepítési kvóta ellentétes Magyarország és az Európai Unió érdekeivel is. Mint mondta, a kvóta meghívást jelent további migránsok, további milliók számára.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.