2021. január 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Átadták a fővárosi támogatással megújult Eötvös utcai KRESZ-parkot

Főoldal>Közérdekű>Átadták a fővárosi támogatással megújult Eötvös utcai KRESZ-parkot
 
Írta: Szerk.
2019. szeptember 26. 09:18
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
100 millió forinttal támogatta a Fővárosi Önkormányzat az Eötvös utcai volt KRESZ park átépítését, ahol ennek köszönhetően kialakítottak kutyafuttatót, fitneszrészt, futókört, nyilvános illemhelyet, pihenőpark-részt padokkal, és végre a közvilágítást is kiépítették, hiszen korábban elhagyatott, sötét volt a park éjjelente.

Boldogan vették birtokba a megújult Eötvös utcai KRESZ-parkot a környéken élő családok, gyerekek, akik már nagyon várták, hogy játszhassanak a tűzoltóautóban, a felnőttek pedig, hogy futhassanak az itt kialakított futókörön. A korábban elhanyagolt területet végre a szabadidő hasznos eltöltésére használhatják a kispestiek.
A Fővárosi Önkormányzat 100 millió forinttal támogatta a munkálatokat, ennek köszönhetően kutyafuttató, fitneszrész, futókör, nyilvános illemhely és  pihenőpark-rész is van, padokkal.

 

A képre kattintva tekintse meg galériánkat! 

 

- Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a lakótelepi parkok is méltó, 21. századi körülmények között fogadják a kerületieket, valamint, hogy Kispesten minél több helyen legyen ingyenesen elérhető, sportolásra is alkalmas terület. Örülünk, hogy a fővárosi önkormányat támogatásával létrejöhetett ez a park. A korábban átadott, szintén kormányzati támogatással újjáépült Kúttói erdő után ez a park is illeszkedik a kormány sport-és szabadidőpark programjába, amely éppen az ingyenesen eléhető sportolási lehetőségek kialakítását szorgalmazza - mondta el lapunknak Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok, a kormánypártok polgármesterjelöltje. 

– Régóta várták már ezt  fejlesztést a környéken élők, hiszen a park korábban elhagyatott és sötét volt, nem lehetett használni – mondta lapunknak Fehér Marcella (Fidesz-KDNP) a Várospolitikai, Városüzemeltetési és Rendészeti Bizottság tagja, a 2. számú választókörzet képviselőjelöltje.

– Nem csupán ebben a fejlesztésben nyújt jelentős segítséget Kispestnek a főváros, vagy a kormány, hiszen éppen a közelben, a Csokonai utcában, kizárólag kormányzati forrásból jött létre egy másik sportpark is – tette hozzá Stefán Csilla (Fidesz-KDNP), a 3. sz. választókörzet képviselőjelöltje.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.