2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Az új létesítményben kezdte az évet a Honvéd

Főoldal>Kupa>Az új létesítményben kezdte az évet a Honvéd
 
Írta: Szerk.
2019. január 16. 15:28
Rovat: Kupa
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Több téren, köztük az orvosi részleg és a konditerem vonatkozásában is hatalmas minőségi előrelépést jelent a játékosoknak a Budapest Honvéd Utánpótlás Centruma, amelyet januártól teljes egészében birtokba vettek a játékosok.

Januártól teljes egészében birtokba vette a Budapest Honvéd csapata a kispesti Magyar Futball Akadémia Utánpótlás Centrumát. A november 22-én átadott komplexumban hét pálya található, amelyek közül kettő a legmodernebb technológiával készült műfüves pálya, és amelyeket a Budapest Honvéd legendáiról neveztek el: Tichy Lajos, Bozsik József, Kocsis Sándor, Puskás Ferenc, Budai II László, Détári Lajos és Kozma Mihály nevét viselik. A 4,2 milliárd forintos állami beruházás keretében megvalósult modern oktatási és sportlétesítményt a csapat két meghatározó játékosa, Gazdag Dániel és Nagy Gergő mutatta be. A Futball Akadémia épülete 5000 négyzetméteren terül el, amely 104 akadémistának és több száz játékosnak ad otthont, tantermekkel, kétszemélyes, saját fürdőszobával ellátott szobákkal és szórakozásra alkalmas termekkel, konditeremmel, orvosi szobával, konyhával és ebédlővel.

 

– Nagyon nagy büszkeséggel tölt el, hogy ilyen körülmények között folytathatjuk a munkát; óriási minőségi előrelépést tettünk ezzel a komplexummal, különösen az orvosi részleggelés a konditeremmel, amelyekre nagyon büszke vagyok – mondta lapunknak Nagy Gergő, a Honvéd középpályása. – A pályák minősége is elsőrangú, amely szintén sokat segít majd a felkészülésben. Célunk továbbra is a siker, a győzelem – hangsúlyozta a futballista.

 

A képre kattintva megtekintheti galériánkat.

 

Minden adott tehát, hogy a Honvéd folytathassa a jó szereplést, ami azért is lenne kedvező előjel, mert – ahogyan Orbán Viktor miniszterelnök fogalmazott a létesítmény novemberi átadásán – azt láttuk, hogy amikor a kispesti csapatnak jól ment, akkor jól ment az egész magyar focinak is. Így történt ez a klub első arany korszakában, amikor Puskásék rúgták itt a bőrt, így volt ez a második aranykorszakban is, amelyet Tichy Lajos neve fémjelzett, majd a harmadik aranykorszak idején is, amelyből jó néhány játékost most is itt látok a körünkben, közülük is kiemelkedett Détári Lajos. Ne felejtsük el, hogy ezekben a korszakokban is a magyar futballválogatott mindig a Honvéd játékosaira épült – mondta a miniszterelnök.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.