2020. október 01., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (8)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Az uniós intézmények megindítanák a betelepítéseket

Főoldal>Közélet>Az uniós intézmények megindítanák a betelepítéseket
 
Írta: Szerk.
2017. november 16. 15:09
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Bár a liberális és a baloldali képviselők tagadják a létezését, Soros György tervének pontjait, köztük a kötelező betelepítést épp most fogadta el az Európai Parlament.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti titkára néhány perccel ezelőtt osztotta meg közösségi oldalán, hogy az Európai Parlament elfogadta az Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) határozatát. 
„Döntés született arról, amire a kormány hónapok óta figyelmeztet. Az uniós intézmények megindítanák a betelepítéseket. Nem önkéntes, hanem kötelező jelleggel. Állandó rendszert hoznának létre, létszámkorlát nélkül. Ez még nem minden: a betelepítéseket ott kezdenék, ahol szerintük még nem fogadtak be elég bevándorlót. Tehát például Magyarországon.
Itt még nem pihentek meg az alkotók: megkönnyítenék a családegyesítéseket, és a mindenhol sokat bírált zavaros hátterű NGO-kat is bevennék a buliba. Ezután zárt ajtós tárgyalások jönnek a többi brüsszeli intézmény részvételével. Ha véglegesítik a rendeletet, akkor gyakorlatilag erőből vesznek el tőlünk egy alapvető jogot: annak meghatározását, hogy kivel élünk együtt.
Botrány. De még lehet fokozni, mert van két minősítő körülmény is:
- az ellenzék idehaza azt mondja, hogy ezek a tervek nem is léteznek - ehhez képest pár perce a baloldal képviselői az egész csomagot cakkpakk megszavazták.
Így legalább tudjuk, kikre nem lehet bízni Magyarország biztonságát.”

A most elfogadott tervezet szerint, amennyiben a menedékkérő és egy adott tagállam között nem állapítanak meg kapcsolatot - ott élő családtagok, korábbi tanulmányok vagy uniós lakhely-, az EU által meghatározott elosztási kulcs alapján jelölik ki a befogadásra köteles országot. Ráadásul azokat az országokat kötelezik majd erre, akik jóval alul teljesítik a kvótát. Amennyiben továbbra is ellenállnak, büntetésből kevesebb uniós forráshoz férnek majd hozzá.

Egyértelműen látszik, hogy Brüsszel Soros György tervét hajtja végre. A milliárdos üzletember szerint az EU-nak évente 1 millió bevándorlót kell befogadnia, akiket a befogadó országnak fejenként 9 millió forint állami segéllyel kell támogatnia. 

A magyar kormány álláspontja szerint a bevándorlás kérdése ma mindennél fontosabb és súlyosabb téma Magyarországon és Európában. Hogy a kormány felhatalmazást kapjon arra, hogy megvédje az országot, Nemzeti konzultációt indított, amely 7 pontba szedi Soros György idézeteit, amellyel veszélyeztetné hazánkat és Európát. Ezzel kapcsolatban mondhatja el mindenki a véleményét.  A Nemzeti konzultációs ívet november 24-ig lehet kitölteni, ha Ön nem kapott vagy nem tudja kitölteni, a Kispesti Fidesz irodában (1196 Budapest, Ady E. út 91.) segítséget kaphat munkanapokon 10-17 óra között. 

Európa jövőjével kapcsolatban ma, azaz november 16-án, 18 órától Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője tart előadást a Kispesti Kaszinóban. A szervező Kispesti Társaskör Egyesület várja az érdeklődőket.  

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.