2020. július 06., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Bejárhatjuk a megújuló Kossuth teret

Főoldal>Közélet>Bejárhatjuk a megújuló Kossuth teret
 
Írta: Szerk.
2014. június 13. 07:43
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Bemutatták a főváros Tér_Köz pályázatára beérkezett terveket, itt okostelefon vagy tablet segítségével akár 3D-ben is bejárhatták az érdeklődők a kispesti Kossuth téri piac mögötti, a Trefort Ágoston Szakiskola előtti megújuló közösségi tér és parkoló terveit.

A jelenlegi elhanyagolt parkoló-terület rendezésére a Fővárosi Önkormányzat Tér_Köz városrehabilitációs pályázatán nyert közel 250 millió forintot Kispest, az építkezés várhatóan jövőre kezdődhet el. A tervek szerint iskola előtt fiatalos közösségi teret alakítanak ki, ahol innovatív megoldásként a parkolóhelyek fölött emelt szintű sportpályákat is kialakítanak, a parkoló rendezésével pedig annak férőhely-kapacitását is növelik – tudtuk meg a pályaműveket bemutató kiállításon, ahol Ékes Gábor (Fidesz-KDNP) alpolgármester Lazányi Ferenc képviselőtársával, Berencz Ibolya főépítésszel és Dódity Gabriellával, a Fővárosi Önkormányzat főtanácsadójával vettek részt. Az okostelefon kameráját a tervrajzra irányítva elevenednek meg a képernyőn 3D-s tervek, ezért felmerült, hogy a piac közelébe kihelyeznek egy ilyen speciális rajzot, hogy ott a kispestiek is körbejárhassák, megismerhessék a megszépülő Kossuth tér terveit készülékeik segítségével.

 

A képre kattintva galéria nyílik

 

Kerületünk a Kossuth tér mellett a Jézus Szíve templom környezetének rendezésére is nyert közel húszmillió forintot a Fővárosi Önkormányzat pályázatán.

 

 

1 Hozzászólás
1.Zsoka2014. június 13., péntek 16:57:03
Nagyon örölünk a környezet redezésnek.
Oldal 1 / 1
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.