2021. február 25., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (11)
· 2020
december (11)
november (6)
október (5)
szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Burány, a rendbontó

Főoldal>Közérdekű>Burány, a rendbontó
 
Írta: Szerk.
2018. december 12. 21:17
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Csúsztatásokra és tévedésekre alapozza az ellenzék azt az agresszív hisztériát, amelyet a munka törvénykönyve túlórával kapcsolatos módosítása miatt kelt. Legutóbb Burány Sándor is részt vett az Országgyűlés tekintélyét züllesztő rendbontásban.

Szinte nem telik el úgy ülésnap az Országgyűlésben, hogy az ellenzék ne próbálkozna valamilyen botrányt kelteni. A tegnapi ülésen a baloldal úgy próbált tiltakozni a munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatásáról szóló munka törvényköve módosítás ellen, hogy elállták a levezető elnök pulpitusához vezető lépcsőn az utat.

 

 

Kispest szocialistából párbeszédessé lett képviselője, az ittas vezetésért vád alá helyezett Burány Sándor is csatlakozott az akcióhoz, amellyel afrikai szintre züllesztették az Országgyűlés méltóságát.

 

Az pedig az ügy diszkrét bája, hogy súlyos tévedésekre és csúsztatásokra építi az ellenzék a munka törvénykönyvével kapcsolatos agresszív támadását. Azt állítják többek között, hogy az új szabályozás sokkal több túlórát enged meg, mint más európai országok. Ezzel szemben az uniós irányelv 416 óra túlórát tesz lehetővé, többet mint a magyar törvény. Továbbra is havonta kell majd kifizetni a túlórát, szemben az ellenzék állításával, és nem kényszeríthetik a dolgozókat több száz óra túlórára, mivel minden túlórához a dolgozó beleegyezése kell.

 

Buránynak pedig az elmúlt években számtalanszor lett volna alkalma, hogy valóban segítsen akár a dolgozó embereken, mégsem szavazta meg a több ágazatban tervezett béremeléseket is tartalmazó jövő évi költségvetést, ahogyan a korábbi években a pedagógusok és ápolók béremelését sem támogatta.

 

Főkép: Pesti Srácok

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.