2021. január 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Burány Sándor és dr. Hiller István nem támogatták a magyar emberek védelmét

Főoldal>Közélet>Burány Sándor és dr. Hiller István nem támogatták a magyar emberek védelmét
 
Írta: Szerk.
2020. március 30. 19:13
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kispest országgyűlési képviselő azok után, hogy a múlt héten elgáncsolták, hogy az Országgyűlés sürgősséggel tárgyalhassa a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényt, most nem szavazták meg a magyar emberek életét és egészségét védeni célzó jogszabályt.

Ismét nem a magyar emberek védelmét tartották fontosnak Kispest országgyűlési képviselői, a szocialistáktól a Párbeszédbe ejtőernyőző Burány Sándor és dr. Hiller István (MSZP) nem szavazták meg a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényt.

 

Ők és balliberális társaik már a múlt héten sem voltak hajlandók a magyar emberek életének, egészségének a védelmét szem előtt tartani és nem emelkedtek felül a saját politikai haszonszerzési érdekeiken, amikor elgáncsolták a teljes nemzeti összefogásra törekvő kormányt, hogy sürgősséggel megtárgyalhassa ugyanezt a törvényt.

 

A most elfogadott törvény felhatalmazást ad a kormánynak, hogy a koronavírus elleni védekezés során és azzal összefüggésben rendeleti úton – tehát sokkal gyorsabban – meghozza a szükséges döntéseket, intézkedéseket.

Burány Sándornak és dr. Hiller Istvánnak a látottak és tapasztaltak alapján nem jelent semmit a magyar emberért való összefogás, továbbra is csak a balliberális oldal önös politikai érdekeit tartják szem előtt.

 

Főkép: Youtube.com, képernyőkép, szerk.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.