2022. július 06., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Csodákkal teli Adventi est

Főoldal>Közélet>Csodákkal teli Adventi est
 
Írta: Szerk.
2017. december 19. 13:04
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Igazán meghitt pillanatokat élhettek át azok, akik részt vettek a Kispesti Társaskör hagyományos Adventi estjén. Dódity Gabriella elnök a fogyatékossággal élőknek ajánlotta az estét: a meghívott, kerekesszékes mesemondó, Harza Márk 50 ezer forintos támogatást kapott a civil szervezettől, dr. György István kormánymegbízott pedig a fogyatékossággal élőknek élményt szerző Brandt Viktornak adományozott 250 ezer forintot. A kispesti fogyatékossággal élők alapítványának is gyűjtöttek a helyszínen.

Zsúfolásig megtelt a Kispesti Kaszinó terme a Kispesti Társaskör hagyományos Adventi estjén, ahol Lovász Péter diakónus adventi beszéde után műsort adtak a Vass Lajos Általános iskola diákjai. A 3-4. osztályos gyerekekből álló kórus egy fantasztikus adventi népdalcsokrot adott elő, az iskola egyik tanárának gitárkíséretével. A gyerekek műsorát ezúttal is csokoládéval ksözönte meg a műsort Dódity Gabriella, a Kispesti Társaskör elnökétől és dr. György István kormánymegbízott.

 

Az est folyamán levetítették a Kispesten élő Brandt Viktor kisfilmjét is, aki jelenleg saját alapítványán, az Álomszállítón dolgozik, hogy még több fogyatékkal élőnek segíthessen élményeket szerezni. A trolivezetőként dolgozó Viktor egyébként személyesen is mesélt arról, hogy milyen öröm látni a rászorulók arcát, amikor végre kiszállva a kerekesszékből versenyautóba ülhetnek, vagy akár repülőgépre szállhatnak, mint egészséges társaik. Beszéde és igyekezete annyira meghatotta dr. György Istvánt, hogy a helyszínen felajánlott 250 ezer forintot a december 1-jei „Adjunk a húroknak... és a rászorulóknak!” elnevezésű jótékonysági koncertjének 4 millió forintos bevételéből, hogy Viktor mielőbb megvalósíthassa a kispesti fogyatékossággal élők álmait is. De nem csak ő kapott támogatást, a rendezvényen mesemondóként fellépő Harza Márknak is felajánlott a civil szervezet 50 ezer forintot. A kerekesszékes fiú és családja ugyanis egy autóra gyűjt, amely nagyban megkönnyítené az életüket. Az adventi esten egyébként a vendégek is adakozhattak, és adakoztak is, így 157 140 forintot adhatott át Dódity Gabriella a kispesti fogyatékossággal élőket segítő Gyöngyszemek Alapítványnak.

 

 

Tekintse meg galériánkat!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.