2019. december 12., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Dübörög a Nippon Zengo őrület

Főoldal>Kedvcsináló>Dübörög a Nippon Zengo őrület
 
Írta: Szerk.
2015. február 19. 12:37
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Nippon Zengo-őrület valami egészen új, valami egészen maradandó. Legalábbis a szerelmesei és az alapítói szerint. Nemtől, kortól és egészségügyi állapottól függetlenül szinte mindenki gyakorolhatja. Ezek után felmerül a kérdés: miért is ne nőtt volna több, mint duplájára a KMO-ban és a Vas Lajos suliban tartott sportfoglalkozás látogatottsága.

Bognár Brigitta edző fantasztikus eredményeket tudhat maga mögött, hiszen a Nippon Zengo Kispest új kedvence lett.  Az elmúlt időszakban több mint duplájára duzzadt a sportfoglalkozásra rendszeresen ellátogatók száma, akiknek jelentős része többgyerekes édesanya. Bognár Brigitta elmondta, hogy jelenleg ötven éves a legidősebb tanítványa, de volt már hetven éves is a csoportban. Mint hangsúlyozta: ez a sport attól különleges, hogy tíz év fölött, bárki végezheti. A karate mozgásokon alapuló sport, nem fájdalmas és nem durva, miután az ütéseket csak a levegőben végzik, úgynevezett árnyékolási technikával.

 

Bognár Brigitta: a Zengo sokkal többet ad az emberek számára, mint amit gondoltam.

 

Sokan érkeznek kíváncsiságból – tudtuk meg az edzőtől-, és egy alkalom után rögtön bérletet is vesznek. Nagyon jó a hangulat, kivételes a társaság. A mozgás kardio-muszkuláris, azaz a lényege, hogy a pulzusszámot felvisszük akár 160-ra, majd letoljuk akár 110-re. Ez rendkívül egészséges és hatékony zsírégető is. 

 

Edzések:

KMO(Teleki u. 50): Kedd 18.00, Péntek 19.00

Vass Lajos iskola (Csokonai u.9): Hétfő 18.30

Facebook: Kispesti Nippon Zengo a KMO-ban Brigivel. Email: brigo01@gmail.com

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.