2021. január 24., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Egyre bővülő ellátás az Egészségügyi Intézetben

Főoldal>Közérdekű>Egyre bővülő ellátás az Egészségügyi Intézetben
 
Írta: Szerk.
2020. május 29. 16:43
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Júniustól újabb újrainduló ellátásokkal bővül az Egészségügyi Intézet palettája: elérhetők lesznek a délutáni rendelések, a kisebb csoportos gyógytorna, masszázs és infúziós kezelés is. Bővül a szemészeti rendelés köre, valamint az ortopdiás és reumatológiai ellátás csaknem a korábbi mederbe tér vissza – derül ki Dr. Kumin Marianna, az intézmény főorvos-főigazgatójának közleményéből.

Tisztelt Kispesti Lakosok!
Kedves Betegeink!

Tájékoztatom Önöket, hogy június 2-tól a szolgáltatás újabb bővítésére nyílik lehetőség, a rendelésekről friss információ a honlapunkon a szakrendelések fül alatt található.


Elindulnak a délutáni rendelések is, ahol ennek a személyi feltételei adottak. A bővítésnek ezzel a módjával és egyelőre nem a párhuzamos rendelésekkel próbáljuk kivédeni az egyidőben nagyobb számú beteg mozgást az intézet területén.


Indul az infúziós kezelés, természetesen nem olyan létszámban, mint a járványt megelőző időszakban hisz itt is meg kell felelni a védő távolság követelményének előírt szünetek betartása mellett, amikor a szükséges légcsere és fertőtlenítés zajlik. Ugyanez a korlátozás érvényesül a beinduló kisebb létszámú csoportos gyógytorna, masszázs és teljes körű fizikoterápiás kezelés vonatkozásában. Minden nap lesz felnőtt szemészeti és - mint eddig - heti gyermek szemészeti rendelés. A reumatológia és ortopédia is csaknem visszaáll a szokott menetbe.


A végleges visszarendezésre akkor kerülhet sor, amikor rendeletileg visszavonják a veszèlyhelyzetet, várhatóan június középén. Addig nem térhetnek vissza azon Kollégák, akik fekvő beteg intézményben is dolgoznak. Az Ő hiányuk okán és a tömeges beáramlás elkerülése érdekében nem indulnak meg a párhuzamos rendelések.


Az Önök és a Dolgozók biztonságát célzó kockázat becslést és lázmérést továbbra is fenntartjuk a beléptetésnél. Ez hosszasabb kinti, esetenként tömeges várakozással is járhat, ami miatt kérem szíves türelmüket és ennek számításba vételét ahhoz, hogy pontosan tudjanak megjelenni a vizsgálaton a rögzített időpontjukban. Továbbá kérem, hogy változatlan fegyelemmel tartsák be az intézeti higiéniai rendszabályokat, amelyekről munkatársaink és a kihelyezett táblák tájékoztatást adnak.


Elfogadott, sőt ajánlott a telemedicinális ellátás, amennyiben nem feltétlenül indokolt a személyes megjelenés, kérem éljenek ezzel az engedélyezett lehetőséggel. A másik legfontosabb üzenet, hogy minden orvos-beteg találkozást előzetes telefonos konzultációnak, időpont foglalásnak kell megelőznie.


Végezetül szeretném felhívni szíves figyelmüket, hogy a vérvétel visszavonásig a kihelyezés óta a Berzsenyi utcai felnőtt háziorvosi rendelőben zajlik kizárólag egyeztetett időpontban. Időpontot naponta 10-12 óra között lehet kérni az alábbi mobil számon:06 30 183 5063, illetve a laboratórium vonalas számán: 06 1 347 5955. A vérvétel helyszínén nem adnak időpontot, az ott dolgozó háziorvosokat kérem ezzel ne zavarják munkájukban, mert nem kompetensek az időpont adásában.


Megértésükben bízva és Önökkel együtt reménykedve a régi ellátási rend mielőbbi visszaállításának biztonságos lehetőségében, jó egészséget kívánok.

Dr. Kumin Marianna
főigazgató-főorvos

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.