2021. október 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Elindult az idei Kispest Open

Főoldal>Kupa>Elindult az idei Kispest Open
 
Írta: Bazsó Zoltán
2011. május 09. 11:30
Rovat: Kupa
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Több tucat résztvevővel, gyönyörű napsütésben indult el szombaton az idei Kispest Open strandröplabda bajnokság. A nyári hétvégéken egyaránt várnak profikat és amatőröket is a Kispesti Uszodába a szervezők.

19 évvel ezelőtt, 1992-ben rendezték meg az első strandröplabda bajnokságot a Kispesti Uszoda napozókertjében. Az elmúlt évek során egyre népszerűbb lett a nyári sportrendezvény és egyre komolyabb rangot is kivívott magának a hazai mezőnyben a néhány évvel ezelőtt Kispest Openre keresztelt eseménysorozat.

 

Kerekes Balázs, a főszervező Kispest SE szervezője elmondta, az idei szezonban nyolc fordulót terveznek a profiknak. Az eseménysorozatnak a Kispesti Uszoda és a szomszédos Károlyi gimnázium 2009-ben felújított strandröplabda pályái nyújtanak otthont, kivétel a záróforduló, melynek Gyenesdiás lesz majd a házigazdája. A nyolc hét után sem marad verseny nélkül Kispest, bár utána a nyári hétvégeken már csak az amatőrök mérhetik össze majd képességeiket a Simonyi Zsigmond utcai létesítmény pályáin.

 

Megtudtuk, az elmúlt években egy-egy szezonban mintegy 1300 játékos lépett a Kispest Open keretében a pályák homokjára. Kerekes Balázs elmondta, a tavalyi év kicsit kevesebb versenyzőt hozott ugyan, de idén újra több résztvevőre számítanak.

 

A versenyen gyakorlatilag bárki indulhat, mivel talál magának megfelelő kategóriát. Keretében versenyzési lehetőséget kapnak a profik, de a teljesen amatőrök is saját csoportban mérkőzhetnek meg majd egymással. A verseny kiírásáról, és a nevezési feltételekről a www.kispestse.hu honlapon olvashatók részletes információk. 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.