2024. május 27., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Elindult az országos iskolatáska-gyűjtő akció

Főoldal>Közérdekű>Elindult az országos iskolatáska-gyűjtő akció
 
Írta: Szerk.
2022. május 23. 11:22
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az ország valamennyi általános iskolában elindult a május 23-tól június 23-ig tartó akció: a szervezők – köztük a Magyar Máltai Szeretetszolgálat – használt, de jó állapotban lévő iskolatáskákat gyűjtenek, amelyeket rászoruló gyerekeknek juttatnak majd el.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is elindult az országos MosolyTáska akció, amely keretében a tanév végéhez közeledve felajánlhatják a gyerekek a használt, de jó állapotú táskáikat – akár üresen, akár pedig megtöltve az üresen maradt füzetekkel, nem használt írószerekkel.

 

Aki szeretné személyesebbé tenni a felajánlását, rövid jókívánságot, üzenetet is elhelyezhet a táskában, amiket a kapcsolattartó tanárok gyűjtik az ország valamennyi általános iskolájában. A felajánlásokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatja el rászoruló gyerekeknek. A szervezők a gyűjtéssel arra ösztönzik a gyerekeket, hogy a segítségnyújtásra életük természetes részeként tekintsenek.

 

Az akciót 2021-ben szervezte meg először a szeretetszolgálat a PontVelem Okos Programmal és a GLS Hungary-val karöltve. Tavaly 1300 iskolatáskát ajánlottak fel a gyűjtésben részt vevő gyerekek.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.