2023. december 07., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
június
május
április
március (14)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.c8908127818c.jpg]Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.b6c8a1dda0f9.jpg]Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.30f2821fb01c.jpg]Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.6ea6cdd227e7.jpg]

Elismerés Kispest rendvédelmi dolgozóinak

Főoldal>Közülünk>Elismerés Kispest rendvédelmi dolgozóinak
 
Írta: Szerk.
2019. december 12. 14:56
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Idén is átadták ünnepélyes keretek között a Kispest Közbiztonságáért elismeréseket, „Az év rendőre”, „Az év tűzoltója” és „Az év polgárőre” okleveleket a kerületi rendvédelmi dolgozóknak, akik hivatásuk mindennapi gyakorlása során mindannyiunk biztonságáért dolgoznak. Az eseményen további elismeréseket is átadtak a Kispesten élők biztonságáért dolgozók részére.

A 2019. évi kitüntettek:

 

 

Az év rendőre elismerést Vass Józsefné rendőr törzszászlós vehette át, aki 1988 óta teljesít szolgálatot, Kispesten 2003 óta, előbb a Rendészeti Osztályon, majd azt követően a Bűnügyi Osztályon.

 

Az év tűzoltója elismerést Batki László tűzoltó zászlós, a XIX. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság különleges szerkezelője érdemelte ki, aki 1999 óta az állomány tagja.

 

Az év polgárőre elismerést Román Dániel kapta, aki három éve tagja az egyesületnek.

 

Kimagasló és példamutató rendőri munkájáért elismerésben részesült Hanó Gergely alezredes, Sebrek László Zoltán törzszászlós, Balogh László őrmester, Surányi Roland főtörzszászlós, Molnár Dávid főtörzsőrmester, Klemencz Györgyné, Kemény Olga címzetes alezredes, Varga Zoltán főtörzszászlós és Soós Kinga címzetes őrnagy.

 

 

A kispestieket szolgáló, példamutató munkájáért a Dél-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltséghez tartozó XIX. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság öt munkatársa, Horváth Dániel őrmester, Szvitek Zoltán törzszászlós, Drengubák Gábor zászlós, Király Zoltán őrmester, Páduch György főtörzsőrmester vehetett át elismerést.

 

 

Elismerő oklevelet vehetett át Balogh István, a Kispesti Rendészeti Központ szolgálatvezetője és Sásvári Zoltán polgárőr.

 

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.