2022. október 02., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (50)
augusztus (20)
július (33)
június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Elismerés Kispest rendvédelmi dolgozóinak

Főoldal>Közülünk>Elismerés Kispest rendvédelmi dolgozóinak
 
Írta: Szerk.
2019. december 12. 14:56
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Idén is átadták ünnepélyes keretek között a Kispest Közbiztonságáért elismeréseket, „Az év rendőre”, „Az év tűzoltója” és „Az év polgárőre” okleveleket a kerületi rendvédelmi dolgozóknak, akik hivatásuk mindennapi gyakorlása során mindannyiunk biztonságáért dolgoznak. Az eseményen további elismeréseket is átadtak a Kispesten élők biztonságáért dolgozók részére.

A 2019. évi kitüntettek:

 

 

Az év rendőre elismerést Vass Józsefné rendőr törzszászlós vehette át, aki 1988 óta teljesít szolgálatot, Kispesten 2003 óta, előbb a Rendészeti Osztályon, majd azt követően a Bűnügyi Osztályon.

 

Az év tűzoltója elismerést Batki László tűzoltó zászlós, a XIX. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság különleges szerkezelője érdemelte ki, aki 1999 óta az állomány tagja.

 

Az év polgárőre elismerést Román Dániel kapta, aki három éve tagja az egyesületnek.

 

Kimagasló és példamutató rendőri munkájáért elismerésben részesült Hanó Gergely alezredes, Sebrek László Zoltán törzszászlós, Balogh László őrmester, Surányi Roland főtörzszászlós, Molnár Dávid főtörzsőrmester, Klemencz Györgyné, Kemény Olga címzetes alezredes, Varga Zoltán főtörzszászlós és Soós Kinga címzetes őrnagy.

 

 

A kispestieket szolgáló, példamutató munkájáért a Dél-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltséghez tartozó XIX. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság öt munkatársa, Horváth Dániel őrmester, Szvitek Zoltán törzszászlós, Drengubák Gábor zászlós, Király Zoltán őrmester, Páduch György főtörzsőrmester vehetett át elismerést.

 

 

Elismerő oklevelet vehetett át Balogh István, a Kispesti Rendészeti Központ szolgálatvezetője és Sásvári Zoltán polgárőr.

 

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.