2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Elismeréseket adtak át a Bölcsődék Napján

Főoldal>Közülünk>Elismeréseket adtak át a Bölcsődék Napján
 
Írta: Szerk.
2015. április 24. 11:48
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kispest Önkormányzata a Bölcsődék Napja alkalmából elismerő okleveleket adott át a fenntartásában működő bölcsődék dolgozóinak a Gyöngyszem Bölcsődében tartott ünnepséggel egybekötött konferencián.

Április 21-én van a Bölcsődék napja, emléket állítva az 1852-ben megnyílt első magyar bölcsődének. Brinza Istvánné, az Egyesített Bölcsődék vezetője a Bölcsődék Napja alkalmából rendezett ünnepségen elmondta, milyen társadalmi és családi elvárásoknak kell megfelelniük a bölcsődékben dolgozóknak és maguknak az intézményeknek is, mivel a gyerekek számára az egyik legfontosabb, hogy szeretetteljes közegben legyenek, melynek megteremtése a dolgozók, segítők, technikai dolgozók együttes munkája nélkül nem valósulhatott volna meg.

 

 

Az önkormányzat által alapított Bölcsődés gyermekekért végzett kimagasló munkájáért Tóth Béláné, a Gyöngyszem Bölcsőde munkatársa kapta meg a KOSIE Bizottság által alapított elismerést, melyet öt évvel ezelőtt adtak át először, míg a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete kispesti alapszervezetének díját Molnár Éva, a Bokréta Bölcsőde élelmezésvezetője vehette át.

 

Az ünnepségen felléptek az Eötvös iskola 4. osztályosai, akik népdalokkal bűvölték el a vendégeket, valamint Szibel Flóra, a Harangvirág Bölcsőde munkatársának gitárral kísért ének produkcióját élvezhették a rendezvény résztvevői.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.