2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Elismeréseket kaptak a biztonságunkért dolgozók

Főoldal>Közülünk>Elismeréseket kaptak a biztonságunkért dolgozók
 
Írta: Szerk.
2018. december 14. 14:04
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Átadták a Kispest Közbiztonságáért elismerő címeket: Berecz Roland rendőr törzsőrmestert részesítették Az év rendőre, Sándor Barna tűzoltó törzszászlóst Az év tűzoltója és Békési Gábort Az év polgárőre kitüntetéssel.

Ünnepélyes keretek között adták át a Kispest Közbiztonságáért elismeréseket.

 

 

Az év rendőre címet Berecz Roland, a BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság Őr-Járőrszolgálati Alosztályának rendőr törzsőrmestere kapta, aki munkájával hozzájárult a rendőrségbe vetett bizalom növeléséhez, mivel hivatását magas szinten és hatékonyan végzi.

 

Az év tűzoltója címet Sándor Barna, a XVIII-XIX. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltó törzszászlósa kapta példaértékű munkájáért, a fiatalabb kollégái iránti odaadásáért és mentorálásáért, megannyi plusz feladat vállalásáért és pályafutása során szerzett tapasztalatai átadásáért.

 

Az év polgárőre Békési Gábor lett, aki 2009-ben lett polgárőr. Hivatástudata, közvetlen természete miatt mindenkivel könnyen megtalálja a közös hangot, így hatékonyan tud hozzájárulni Kispest és a kispestiek biztonságérzetének növeléséhez.

 

 

Valamint kimagasló és példamutató munkájáért elismerő oklevélben részesült Farkas Zoltán rendőr főtörzsőrmester, Bereczki Nikolett, Kissné Horvát Erika, Sztrhárszky Katalin Ilona, Gyarmati Péter rendőr törzsőrmester, Imre Ágota rendőr zászlósok, Mihók Tamás rendőr törzsőrmester, Toma Éva rendőr főtörzsőrmester, Marticsek János rendőr alezredes, Kempf Tamás tűzoltó őrmester, Bán Zsolt tűzoltó őrmester, Lieber László tűzoltó törzsőrmester, Mihály Tamás tűzoltó őrmester, Valkovszki András tűzoltó főtörzsőrmester, Mangel-Vályi Áron polgárőr és Hoffer István önkormányzati rendész.

 

 

Szeretettel gratulálunk a kitüntetetteknek és tisztelettel köszönjük munkájukat!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.