2020. augusztus 14., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Elkésett a polgármesteri kampány-füzetcsomag

Főoldal>Közélet>Elkésett a polgármesteri kampány-füzetcsomag
 
Írta: Szerk.
2014. augusztus 14. 11:52
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A legtöbb szülő megvette már a füzetcsomagot alsós gyermekének augusztus közepére, mire Kispest MSZP-s polgármestere bejelentette, ingyenes füzeteket adna az önkormányzat az alsósoknak – vetette fel a mai testületi ülésen Fekete Márk, a Fidesz-KDNP képviselője, aki már szintén megvette a füzeteket kisiskolás lányának. A képviselő ezért a második, helyhatóságtól kapott csomagot felajánlja annak a felső tagozatos diák szüleinek, aki elsőként jelentkezik nála.

Közeleg az önkormányzati választás, ez abból is látszik, hogy a kommunikációra nagy hangsúlyt fektető MSZP-s polgármester idén először minden alsósnak ingyenes füzetcsomagot adna. „A kezdeményezést jónak tartjuk, több szomszédos kerületben már régebb óta nem csak az elsősök kapnak füzetet. Támogatjuk, hogy minél több családnak segítsen az önkormányzat, azonban a polgármester úr kissé elkésett az augusztus 13-án bejelentett akcióval. Az iskolák ugyanis már az évzárón megadták a következő tanévre beszerzendő füzetek listáját, a legtöbb szülő pedig az áruházak augusztus eleji akciói során már beszerezte a kellékeket, amelyek értéke akár a 8.000 forintot is elérheti. Lehet, hogy megvárta az önkormányzati választások kiírását vagy a baloldali össze-nem-fogásról való megegyezést” – vélekedett Fekete Márk. A Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője felajánlotta polgármestertől kapott kampány-adományt egy felső-tagozatos diák számára, mivel a legtöbb szülőhöz hasonlóan már ő is megvette szeptemberre a füzeteket. Az első felső tagozatos diáknak, illetve szüleinek átadja a szeptemberi évnyitón kiosztandó füzeteket, aki a feketemark@fidesz.hu címen, vagy a +36 20 490 0916 telefonszámon jelentkezik nála.

 

Fekete Márk, önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.