2021. október 17., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Európa legnagyobb hintalova a Városünnepen

Főoldal>Kedvcsináló>Európa legnagyobb hintalova a Városünnepen
 
Írta: Pászti András
2013. június 13. 15:08
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Nyolcvan ember hintázhat egyszerre a Templom téren június 16-án, a hatodik Kispesti Városünnepen. De lesz nosztalgia villamos, rengeteg gyerekprogram, sőt, igazi sztárparádénak ígérkezik a rendezvény.

A Kaláka, a Children of Distance, a Rockternors, a Quantum XXL, Kállay-Saunders András, Muri Enikő, Bereczki Zoltán, Csepregi Éva, Vastag Csaba és a United együttes is fellép az idei Városünnepen, este pedig a 30 éves Bikini ad kihagyhatatlan koncertet.

 

Kispesten először láthatja a nagyérdemű majd azt az egyedülálló interaktív művészeti alkotást, melyen egyszerre akár 80 ember is képes hintázni, kortól függetlenül. A Hintayo névre hallgató óriás famonstrum, felszabadítja az emberekben rejlő, küzdő ösztönt, amelyet a játékos, könnyed himbálózás nagyszerű közös élménnyé alakít. Lesz Ability Park is, ahol játékos formában ismerhetjük meg a fogyatékkal élők mindennapi élethelyzeteit.

 

Délelőtt többek között zsonglőrök, bűvészek kápráztatják el a Cirkuszvarázs nézőit, sőt, akár 7-8 méter magasságba ugrálhatunk, szaltózhatunk is az eurobunbgee nevű szerkezetek segítségével.

 

 

Az ÖKO-játszótéren a környezetvédelem, az energiatakarékosság, a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás eszközeit az újrahasznosítás folyamatait, valamint a környezettudatos szemléletmód kialakítását ismerhetik meg a gyerekek és a felnőttek egyaránt. Mindemellett egy több mint 90 éves nosztalgia villamost is megcsodálhatnak a kilátogatók, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű kikapcsolódást nyújt majd.

 

Semmi kétség, a KMO és a Kispesti Önkormányzat rendezvényére idén is érdemes kilátogatni.

 

Időpont: június 16

Helyszín: Kispest, Templom tér

www.kmo.hu

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.