2019. július 23., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Európa legnagyobb hintalova a Városünnepen

Főoldal>Kedvcsináló>Európa legnagyobb hintalova a Városünnepen
 
Írta: Pászti András
2013. június 13. 15:08
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Nyolcvan ember hintázhat egyszerre a Templom téren június 16-án, a hatodik Kispesti Városünnepen. De lesz nosztalgia villamos, rengeteg gyerekprogram, sőt, igazi sztárparádénak ígérkezik a rendezvény.

A Kaláka, a Children of Distance, a Rockternors, a Quantum XXL, Kállay-Saunders András, Muri Enikő, Bereczki Zoltán, Csepregi Éva, Vastag Csaba és a United együttes is fellép az idei Városünnepen, este pedig a 30 éves Bikini ad kihagyhatatlan koncertet.

 

Kispesten először láthatja a nagyérdemű majd azt az egyedülálló interaktív művészeti alkotást, melyen egyszerre akár 80 ember is képes hintázni, kortól függetlenül. A Hintayo névre hallgató óriás famonstrum, felszabadítja az emberekben rejlő, küzdő ösztönt, amelyet a játékos, könnyed himbálózás nagyszerű közös élménnyé alakít. Lesz Ability Park is, ahol játékos formában ismerhetjük meg a fogyatékkal élők mindennapi élethelyzeteit.

 

Délelőtt többek között zsonglőrök, bűvészek kápráztatják el a Cirkuszvarázs nézőit, sőt, akár 7-8 méter magasságba ugrálhatunk, szaltózhatunk is az eurobunbgee nevű szerkezetek segítségével.

 

 

Az ÖKO-játszótéren a környezetvédelem, az energiatakarékosság, a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás eszközeit az újrahasznosítás folyamatait, valamint a környezettudatos szemléletmód kialakítását ismerhetik meg a gyerekek és a felnőttek egyaránt. Mindemellett egy több mint 90 éves nosztalgia villamost is megcsodálhatnak a kilátogatók, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű kikapcsolódást nyújt majd.

 

Semmi kétség, a KMO és a Kispesti Önkormányzat rendezvényére idén is érdemes kilátogatni.

 

Időpont: június 16

Helyszín: Kispest, Templom tér

www.kmo.hu

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.