2021. február 27., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (11)
· 2020
december (11)
november (6)
október (5)
szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ezüstérmet nyertek a kispesti evezős fiúk az Európa Bajnokságon!

Főoldal>Közülünk>Ezüstérmet nyertek a kispesti evezős fiúk az Európa Bajnokságon!
 
Írta: Szerk.
2018. szeptember 03. 14:29
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Egy fantasztikus hajrát követően a dobogó második fokára állhatott a Hopp Márton, Dobai Tamás, valamint a kispesti Gerei Tamás és Kiss Norbert alkotta normálsúlyú négyes a Bresztben zajló U23-as Európa Bajnokságon. Gratulálunk a fiúknak!

A Műegyetemi Evezős Club versenyzői elképesztő csatában küzdöttek az érmes pozícióért a normálsúlyú négyesek döntőjében a breszti U23-as Európa Bajnokságon. Hopp Márton, Gerei Tamás, Dobai Tamás és Kiss Norbert egy remekül felépített pálya során már féltávnál is jó pozícióban, harmadik helyen haladtak az erős négyes mezőnyben -  a Magyar Evezős Szövetség - Hungarian Rowing Federation tájékoztatása szerint. A fiúknak komoly ellenfelekkel a sarkukban nagy hajrára volt szüksége, az utolsó métereken csupán pár tized választotta el a 2-4 pozícióban versenyző egységeket. A magyar fiúk megmutatva akaraterejüket végül egy szenzációs hajrának köszönhetően az ezüstéremért folyó küzdelmet megnyerték, azaz másodikként haladtak át a célvonalon a győztes románok mögött.

Kiss Norbert  és Gerei Tamás  neve már fogalom az evezősök körében. Mindketten kisgyerekként mentek el evezni. Nem csak a sportmunkájuk kiváló, hanem az emberi magatartásuk is példakép lett. A róluk készült korábbi cikkünket IDE kattintva olvashatják el. 

 

Gratulálunk! 

 

Fotó: Facebook/Magyar Evezős Szövetség - HUngarian Rowing Federation

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.