2021. január 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Foci Kupa és Grill Gála a KAC-pályán

Főoldal>Kupa>Foci Kupa és Grill Gála a KAC-pályán
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. július 31. 10:05
Rovat: Kupa
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A KAC-pálya teraszán különböző ínyenc falatok készültek, miközben a pálya gyepén nyolc csapat vívott komoly küzdelmet a kupáért. Acsaládias hangulatú közösségi Foci Kupát és Grill Gálát a Kispesti Sport Nonprofit Kft. rendezte az Önkormányzati Sporttelepen.

 

A Foci Kupán nyolc csapat vett részt, akik bár különböző korosztályokat képviseltek, mégis mindnyájan egyformán elszántan küzdöttek a kupáért, amit végül a Lúzer FC nevű társaság vihetett haza. A versenyen induló Kispesti Bulldogok csapatát Gajda Péter, Kispest polgármestere is erősítette.

 

A labdarúgással párhuzamosan zajló Grill Gála a közös sütögetésről, és a finom falatokról szólt. A köret-szépségversenynek köszönhetően az ízek mellett nagy hangsúlyt kapott az ételek megjelenése, ami a csapatok kreativitását is próbára tette. Az elkészült ételeket Ékes Gábor, Kispest alpolgármestere és Tóth András, a Kispesti Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője zsűrizte, akik az Arcok Táncstúdió és a Banya Tanya nevű csapatok grill-költeményét egyformán jónak találták, így a két társaság megosztott első helyezést ért el.A versenyek után fiatal helyi zenészek és a Red Vájling zenekar szórakoztatták a közönséget.

 

—Szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a kispesti közösségek, illetve a sporttelep rendszeres használói gyakrabban találkozhassanak egymással, és az ilyen rendezvények közelebb hozzák őket egymáshoz, — mondta Tóth András, majd hozzátette, hogy a jövőben gyakrabban lesznek hasonló rendezvények a pályán. Az ügyvezetőtől azt is megtudtuk, hogy ősztől ismét profi sporté főszerep a pályán: atlétika, rögbi, krikett és fociedzések népesítik majd be a pályát.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.