2024. március 04., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

február
január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
június
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Fokozott rendőri ellenőrzés indult a vasútnál

Főoldal>Közérdekű>Fokozott rendőri ellenőrzés indult a vasútnál
 
Írta: Szerk.
2022. november 08. 11:01
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A vasúti biztonság érdekében, egy egységes nemzetközi művelet keretében végez fokozott ellenőrzést a magyar rendőrség november 8-a és 10-e között.

A RAILPOL (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) által koordinált „24. 24BLUE Rail Action Day” elnevezésű akció során az abban részt vevő szervek 2022. november 8-án 7 óra 30 perctől november 10-én 7 óra 30 percig végeznek fokozott ellenőrzést – tudatta a police.hu.

 

Elsősorban személyszállító vonatokat – különös tekintettel a nemzetköziekre –, vasúti határátkelőhelyeken a szerelvényeket ellenőrzik a rendőrök, akik a jegyvizsgálók biztonságára is kiemelten figyelnek ezekben a napokban.

 

A rendőrségi honlapon írtak szerint az ellenőrzés során a fémlopások megelőzése, elsősorban a fém vezetéket védelme, az illegális migráció és ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények, illetve a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények elleni fellépés is fontos szerepet kap. A rendőrök a vasúti kocsikat ért rongálások felderítésére, illetve megelőzésére is nagy hangsúlyt fektetnek a következő napokban.

 

Fotó: police.hu

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.