2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Fontos információk a járvány közelgő negyedik hulláma kapcsán

Főoldal>Közérdekű>Fontos információk a járvány közelgő negyedik hulláma kapcsán
 
Írta: Szerk.
2021. augusztus 19. 09:40
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Dr. Kumin Marianna, a Kispesti Egészségügyi Intézet főigazgató-főorvosa szerint számítanunk kell a koronavírus-járvány negyedik hullámának berobbanására, éppen ezért fontos, hogy aki még nem élt az oltás lehetőségével, tegye meg. Nem kevésbé fontos a 12 éven felüli gyermekek mielőbbi oltása sem. Fontos az is, hogy az intézményben szeptembertől lehetőség lesz a harmadik oltás felvételére is.

Szeptember 1-től a Kispesti Egészségügyi Intézetben is elvégzik a harmadik oltások beadását – hívja fel közleményében a lakosság figyelmét dr. Kumin Marianna, az intézmény főigazgató-főorvosa, aki azt tanácsolja, aki élni kíván a lehetőséggel, addig is kérje ki a háziorvosa véleményét a választandó oltás típusára nézve. Mint írta, a megnyugtató, 70 százalékos átoltottság eléréséhez szükségesnek gondolja az eddig még oltatlanok regisztrálását, oltásuk felvételét, továbbá szorgalmazza a 12 éven felüli gyermekek mielőbbi beoltását is háziorvosuk által, lehetőleg még az iskolakezdés előtt.

 

„Senki nem gondolhatja, hogy a most tapasztalható külföldi utazási láz, az előttünk álló – bármilyen igazolás nélkül felkereshető – tömeges ünnepi rendezvénysorozat nem eredményezi egy komoly negyedik hullám berobbanását” – figyelmeztet dr. Kumin Marianna, hozzátéve, hogy vélhetően újra kell majd használni maszkot a zárt terekben, illetve nem szabad megfeledkezni az egyéb védekezési szabályokról sem.

 

A főigazgató-főorvos arról is írt, hogy szépen haladnak az egynapos sebészet kivitelezési munkálatai, illetve a lakosság szíves megértését kérte annak kapcsán, hogy a nyári szabadságok miatt előfordulhat, hogy bizonyos rendelések szünetelnek. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.