2020. szeptember 29., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
december (12)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gajda párttársa rákapcsolt a bevándorláspárti tempóra

Főoldal>Közélet>Gajda párttársa rákapcsolt a bevándorláspárti tempóra
 
Írta: Szerk.
2019. május 08. 09:55
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Újabb bizonyítékát adta a bevándorláspárti baloldal, hogy győzelmük esetén lebontanák a határainkat és Európát is védő kerítést. A Kispesten a Gajda Péter (MSZP) társaságában mostanában sűrűn előforduló Ujhelyi István nemrég kijelentette, hogy az MSZP és Párbeszéd „kerítésmentes” Európát akar. Jól látható, hogy Kispest szocialista polgármestere is ezeket az elveket vallja, hiszen mostanában egyre többet mutatkozik Ujhelyivel, legutóbb múlt csütörtökön látta vendégül a KMO-ban.

Gajda Péter pártja, az MSZP azon munkálkodik, hogy lebontsa a Magyarország és a magyar emberek biztonságát garantáló déli határkerítést – erről tett újabb tanúbizonyságot a mostanában Gajda Péterrel (MSZP) együtt szereplő Ujhelyi István, aki soproni sajtótájékoztatóján kijelentette: „Hogyha a kerítésmentes és egységes Európai Unióra vágynak, akkor az MSZP és a Párbeszéd szövetség listájára kell szavazni.”

 

Gajda és Ujhelyi szoros (elv) barátságát mutatja, hogy a múlt csütörtöki KMO-s előadás után a két MSZP-s politikus most csütörtökön közösen avat fel egy kültéri plasztikát a Rusz-Bazsant parkban.

 

Egyre nyilvánvalóbban látszik tehát, hogy Kispest szocialista polgármestere ugyanazokat az elveket vallja, mint a nyíltan bevándorláspárti párttársai. Ennek fényében emlékezzünk vissza a tavalyi országgyűlési kampányra, amikor Gajda Péter a törvénysértéstől sem riadt vissza, hogy letakarja a Fidesz kerítésbontásról szóló plakátjait, ezzel is támogatva baloldali párttársait. Nemrég pedig teleplakátolta arcképével a kerületet a bevándorláspárti MSZP és Párbeszéd mellett, holott korábban saját választási plakátjaira sem tette rá az MSZP logót Gajda Péter. „Több közvetlen uniós forrást Kispestre” – hirdeti, ám ez nem más, mint ámítás, és a lényeg elfedése. Azt sugallja, mintha a választás tétje az volna, több uniós forrást kap-e a kerület. Holott az Európai Uniós választás tétje nem más, mint keresztény kultúránk megvédése. Őrizzük meg Magyarországot magyar országnak – ez a május 26-ai Európai Parlamenti választás tétje a Fidesz szerint.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.