2020. július 05., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gajda Péter mosolyog már a buszmegállókban is

Főoldal>Közélet>Gajda Péter mosolyog már a buszmegállókban is
 
Írta: Szerk.
2017. március 21. 15:16
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Már nemcsak a közintézmények előtti információs táblák, hanem a kispesti buszmegállók is Gajda Péter arcával vannak kitapétázva. A Fidesz-KDNP frakció javaslatát, miszerint a felületen valamennyi képviselő kapjon helyet, leszavazták Gajdáék.

A kispesti lakosok már találkozhattak a kerületi buszvonalhálózat új megállóival, amelyek felújításáról és elhelyezéséről még 2016 szeptemberében kötött megállapodást az önkormányzat egy reklámcéggel. Ennek értelmében évente 48 db reklámfelületet biztosít a cég az önkormányzat számára egy hónapos időtartamra.

 

A 68-as autóbusz végállomása, Kispest Vas Gereben utcában

 

Gajda Péter (MSZP) polgármester a képviselő-testületi ülésen a megállapodás tárgyalásakor azzal viccelődött, hogy a megállapodás részét képezi az is, hogy mindegyik utasváróban elhelyezett panel a polgármester fényképét kell, hogy tartalmazza. Mint mondta: „És még annyi van benne, hogy mindegyik felületen a polgármester arcképét kell tartalmazni a felületnek. Gondolom, ezzel egyetértenek a képviselők. No nem szeretném elviccelni a dolgot, már elvicceltem...”

 

A Kós Károly téri autóbusz megálló

 

Ahogy mondani szokták, minden viccnek van alapja, ugyanis már a megállókban is Gajda Péter mosolyog a kispestiekre. A Fidesz-KDNP frakció nem tartotta jó ötletnek a személyi kultuszépítés ezen újabb formáját, ezért Szathury Kolos képviselő azt javasolta, hogy az összes önkormányzati képviselőnek legyen lehetősége megjelenni az utasvárók reklámjain.  Talán mondanunk sem kell, ezt a baloldali többségű képviselő-testület leszavazta.

 

A XIX. kerületi Rendőrkapitányság oldalában található buszmegálló

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.