2018. szeptember 25., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (34)
július (28)
június (44)
május (38)
április (39)
március (45)
február (51)
január (47)
· 2017
december (37)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gajda Péter mosolyog már a buszmegállókban is

Főoldal>Közélet>Gajda Péter mosolyog már a buszmegállókban is
 
Írta: Szerk.
2017. március 21. 15:16
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Már nemcsak a közintézmények előtti információs táblák, hanem a kispesti buszmegállók is Gajda Péter arcával vannak kitapétázva. A Fidesz-KDNP frakció javaslatát, miszerint a felületen valamennyi képviselő kapjon helyet, leszavazták Gajdáék.

A kispesti lakosok már találkozhattak a kerületi buszvonalhálózat új megállóival, amelyek felújításáról és elhelyezéséről még 2016 szeptemberében kötött megállapodást az önkormányzat egy reklámcéggel. Ennek értelmében évente 48 db reklámfelületet biztosít a cég az önkormányzat számára egy hónapos időtartamra.

 

A 68-as autóbusz végállomása, Kispest Vas Gereben utcában

 

Gajda Péter (MSZP) polgármester a képviselő-testületi ülésen a megállapodás tárgyalásakor azzal viccelődött, hogy a megállapodás részét képezi az is, hogy mindegyik utasváróban elhelyezett panel a polgármester fényképét kell, hogy tartalmazza. Mint mondta: „És még annyi van benne, hogy mindegyik felületen a polgármester arcképét kell tartalmazni a felületnek. Gondolom, ezzel egyetértenek a képviselők. No nem szeretném elviccelni a dolgot, már elvicceltem...”

 

A Kós Károly téri autóbusz megálló

 

Ahogy mondani szokták, minden viccnek van alapja, ugyanis már a megállókban is Gajda Péter mosolyog a kispestiekre. A Fidesz-KDNP frakció nem tartotta jó ötletnek a személyi kultuszépítés ezen újabb formáját, ezért Szathury Kolos képviselő azt javasolta, hogy az összes önkormányzati képviselőnek legyen lehetősége megjelenni az utasvárók reklámjain.  Talán mondanunk sem kell, ezt a baloldali többségű képviselő-testület leszavazta.

 

A XIX. kerületi Rendőrkapitányság oldalában található buszmegálló

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.