2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gajda semmitől sem riad vissza!

Főoldal>Közélet>Gajda semmitől sem riad vissza!
 
Írta: Szerk.
2014. szeptember 16. 18:59
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Újabb kifogást nyújtottak be Gajda Péter polgármester ellen a Helyi Választási Bizottságnak (HVB). Mint ismeretes, múlt héten már eltiltották a polgármestert egy másik, kampányban elkövetett jogsértéstől.

Somogyi Lászlóné és Kertész Csaba, valamint Varga Kálmánné az MSZP-„EGYÜTT-PM”-DK- közös képviselőjelöltjei vasárnap a Wekerle Napokon a Kós Károly téren az önkormányzati sátorban - amely a polgármesteri fogadóóra részére volt fenntartva - önkormányzati emblémával ellátott pólóban kampánytevékenységet folytattak. Sem Somogyi Lászlóné, sem Kertész Csaba, sem pedig Varga Kálmánné nem a kispesti önkormányzat dolgozója. A polgármesteri fogadóórára fenntartott sátorban a baloldal jelöltjei ásványvizet, Kispest Önkormányzat emblémájával ellátott kulcstartót, valamint önkormányzati kiadványt osztogattak a Wekerle Napok résztvevőinek, ezzel azt a megtévesztő látszatot keltették, mintha az önkormányzat alkalmazásában állnának, vagy az önkormányzattal bármiféle jogviszonyban állna velük. Tevékenységükkel azt a látszatot keltették, mintha az önkormányzat képviselői lennének, befolyásolva és megtévesztve ezzel a kispesti választókat.

 


A képen a baloldal jelöltjei: Teknős Ferenc DK-s jelölt, Kertész Csaba DK-s jelöltje, Rátkai Andrea az Együtt-PM jelöltje, Somogyi Lászlóné az Együtt-PM jelöltje, Varga Attila az Együtt-PM jelöltje.

 

Kép: www.facebook.hu

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.