2018. november 19., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gulyás Gergely: Magyarország nem akar bevándorlóországgá válni

Főoldal>Közélet>Gulyás Gergely: Magyarország nem akar bevándorlóországgá válni
 
Írta: Szerk.
2017. október 20. 15:44
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Migrációról, határzárról, és a Soros-tervről is beszélt Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője a nemzeti konzultáció kapcsán tartott lakossági fórumon, Kispesten. A teltházas teremben a Fidesz politikusa kijelentette: Magyarország nem akar bevándorlóországgá válni, és a más kultúrájú emberek integrációja nehézkes. A terrorcselekmények többségét bevándorlók vagy bevándorlók leszármazottai követték el világszerte.

Októberben elindult a nemzeti konzultáció a Soros-tervről, amely tartalmazza a határkerítés lebontását, évente 1 millió bevándorló betelepítését és fejenként 9 millió forint állami segélyt minden migránsnak. Ezzel kapcsolatos a legújabb kérdéssor is, amelyet az interneten és papír alapon is ki lehet tölteni november 20-ig, így mindenki elmondhatja a véleményét.

 

 

Annak érdekében, hogy minden információt megkapjanak a kispestiek is a nemzeti konzultációval kapcsolatban, a Fidesz kispesti szervezete lakossági fórumra hívta Gulyás Gergelyt, a Fidesz frakcióvezetőjét, aki másfél órán keresztül tájékoztatta a helyi lakosokat a Kispesti Vigadóban. A fórumon beszédet mondott Földesi Gyula, a Fidesz kispesti és pesterzsébeti választókerületi elnöke, Dódity Gabriella, a Kispesti Fidesz elnöke pedig megköszönte Gulyás Gergelynek a részvételt.   

 

 

Gulyás Gergely leszögezte, hogy Európa és Magyarország egyik legfontosabb kérdése a bevándorlás.

 

 

- Büszkén mondhatjuk azt, hogy míg nagyon sokan változtattak az álláspontjukon 2015 után - amikor Európát elérte a modernkori népvándorlás -, a magyar kormány azok közé tartozott, amelynek nem kellett változtatnia az álláspontján. A magyar kormány az első pillanattól kezdve azt a helyes álláspontot foglalta el, hogy a jog uralmának kell érvényesülnie, és meg kell védeni a külső határt. Magyarország büszke lehet arra, hogy a határzár létrejöttével képes megvédeni a saját határait, és képes saját polgárai számára a biztonságot garantálni. Európa nagyon sok kormánya nem tudott az elmúlt években ennek a feladatnak megfelelni – mondta el a Fidesz frakcióvezetője. Az országgyűlési képviselő kitért arra is, hogy Európában a bevándorlók integrációja komoly gondot jelent, és felhívta a figyelmet arra, hogy az elmúlt években a terrorcselekmények többségét bevándorlók vagy bevándorló hátterű emberek követték el.

 

 

- A demográfiai problémákat nem bevándorlással, hanem felelős családpolitikával kell megoldani. 2008-ban államcsőd fenyegetett, csak külföldi hitelből tudtak nyugdíjakat és közalkalmazotti béreket fizetni, ide vezették a szocialisták az országot. 2010 óta sikerült a közteherviselésbe olyanokat is bevonni, akiket korábban nem, és ezek az intézkedések is kellettek ahhoz, hogy helyre álljon a költségvetési egyensúly. Ezután megindult a gazdasági növekedés, amely már meghaladja a 3 százalékot. Az elmúlt egy évben a nettó béremelkedés meghaladta a 10 százalékot, és 730 ezerrel több ember dolgozik, mint 2010-ben – sorolta Gulyás Gergely az elmúlt két ciklus törekvéseit, majd hozzátette: a 2002 és 2010 közötti, legsikertelenebb kormányzás után 7 évvel ma a baloldal vezetőjét ismét Gyurcsány Ferencnek hívják.

 

 

Amennyiben nem kapta meg a nemzeti konzultációs ívet és nincs internet elérése, a kitöltéshez segítséget kérhet a kispesti Fidesz irodában (XIX. Ady Endre út 91.) 10 -16 óra között. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.