2019. március 20., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
szeptember (25)
augusztus (34)
július (28)
június (44)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Hamar elkapkodták a virágokat

Főoldal>Közérdekű>Hamar elkapkodták a virágokat
 
Írta: Szerk.
2018. június 07. 11:29
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A korábbi évekhez hasonlóan idén is hamar elfogytak az egynyári palánták a Kispesti Társaskör kedvezményes virágvásárán. Ezúttal 1500 tővel készült a civil szervezet, amely nem egészen egy óra leforgása alatt el is kelt. Miközben ingyenes gyereknapi fotózást is tartottak.

Immár hagyománnyá vált Kispesten a kedvezményes virágvásár, amelyet a Kispesti Társaskör szervez minden évben. A korábbi évek tapasztalatai alapján ezúttal már több, mintegy 1500 tő egynyári palántával készültek, amelyek nem egészen egy óra leforgása alatt el is keltek. Miközben a „kertészek” sorban álltak és válogattak a szebbnél-szebb növények közül, a szomszédos téren szabadtéri fotózást tartottak, gyereknap alkalmából ugyanis családokról készített képet a civil egyesület. Aki előre jelezte igényét, annak Tolnai Mariann gyönyörű sminket is készített.

- Nagy siker volt tavaly a Baba-mama fotózás, amelyet tavaly Anyák napja, idén Gyereknap alkalmából szerveztünk. Jó látni, hogy egyre több kispesti család él a lehetőséggel, és maradandó emléket tudunk adni nekik ezzel – mondta el lapunknak Dódity Gabriella, a Kispesti Társaskör elnöke.

Aki szeretne a kedvezményes vásárokról vagy a Kispesti Társaskör programjairól értesítéseket kapni, jelentkezzen a kispestitarsaskor@gmail.com emailcímen.

Tekintse meg galériánkat! 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.