2024. február 28., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
június
május
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Hamar elkapkodták a virágokat

Főoldal>Közérdekű>Hamar elkapkodták a virágokat
 
Írta: Szerk.
2018. június 07. 11:29
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A korábbi évekhez hasonlóan idén is hamar elfogytak az egynyári palánták a Kispesti Társaskör kedvezményes virágvásárán. Ezúttal 1500 tővel készült a civil szervezet, amely nem egészen egy óra leforgása alatt el is kelt. Miközben ingyenes gyereknapi fotózást is tartottak.

Immár hagyománnyá vált Kispesten a kedvezményes virágvásár, amelyet a Kispesti Társaskör szervez minden évben. A korábbi évek tapasztalatai alapján ezúttal már több, mintegy 1500 tő egynyári palántával készültek, amelyek nem egészen egy óra leforgása alatt el is keltek. Miközben a „kertészek” sorban álltak és válogattak a szebbnél-szebb növények közül, a szomszédos téren szabadtéri fotózást tartottak, gyereknap alkalmából ugyanis családokról készített képet a civil egyesület. Aki előre jelezte igényét, annak Tolnai Mariann gyönyörű sminket is készített.

- Nagy siker volt tavaly a Baba-mama fotózás, amelyet tavaly Anyák napja, idén Gyereknap alkalmából szerveztünk. Jó látni, hogy egyre több kispesti család él a lehetőséggel, és maradandó emléket tudunk adni nekik ezzel – mondta el lapunknak Dódity Gabriella, a Kispesti Társaskör elnöke.

Aki szeretne a kedvezményes vásárokról vagy a Kispesti Társaskör programjairól értesítéseket kapni, jelentkezzen a kispestitarsaskor@gmail.com emailcímen.

Tekintse meg galériánkat! 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.