2020. április 06., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

március (31)
február (7)
január (5)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
 Friss kommentekTwitter
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Hamarosan elkészülhet az Eötvös utcai KRESZ-park

Főoldal>Közérdekű>Hamarosan elkészülhet az Eötvös utcai KRESZ-park
 
Írta: Szerk.
2019. július 31. 11:42
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Rövid időn belül három sport- és szabadidőparkkal gazdagodik Kispest, hiszen a kizárólag kormányzati forrásból létrejövő Csokonai utcai sportpark, és a kormányzati támogatással megújuló Kúttói erdő mellett javában zajlik a munka a Fővárosi Önkormányzat 100 millió forintos támogatásával megvalósuló Eötvös utcai KRESZ-parkban is.

Hamarosan kulturált időtöltésre, kikapcsolódásra és sportolásra alkalmas szabadidő- és sportparkká alakul az Eötvös utcai KRESZ-park a Fővárosi Önkormányzat 100 millió forintos támogatásával. Szembetűnő a már eddig elvégzett munka eredménye: több játékot, sporteszközt is kihelyeztek, amelyeket biztonságos gumiborítású alap vesz körül, már alakítják ki a járdákat is.

 

 

A Fővárosi Önkormányzat TÉR_KÖZ Városrehabilitációs pályázatán nyert forrásnak köszönhetően – a lakók véleményét, javaslatait is figyelembe véve – a lakossági fórumon bemutatott tervek szerint lesz kutyafuttató, fitneszrész, futókör, nyilvános illemhely, pihenőpark-rész padokkal, és végre a közvilágítást is kiépítik az éjjelente a korábban még elhagyatott, sötét parkban.

 

 

– Egész Kispestnek és a környéken élőknek is jó hír, hogy fővárosi támogatással újabb sportolásra és a szabadidő kulturált eltöltésére alkalmas területtel gazdagodik Kispest – mondta lapunknak Fehér Marcella (Fidesz-KDNP) a Várospolitikai, Városüzemeltetési és Rendészeti Bizottság tagja, a 2. számú választókörzet képviselőjelöltje. – Nemcsak ebben a fejlesztésben nyújt jelentős segítséget Kispestnek a főváros, vagy a kormány, hiszen az éppen megújuló wekerlei kispiac munkálatait 110 millió forinttal támogatta a főváros, a kormány 10 millió forinttal járult hozzá a Kúttói erdő sport- és szabadidőparkká alakításához, valamint kizárólag kormányzati forrásból jön létre sportpark a Csokonai utcában – tette hozzá.

 

 

– Gazdiként én magam is nagyon örülök, hogy a területen kutyafuttató is létesül, ezt régóta várták már a lakók. A kerület többi részén található kutyafuttatót is méltó állapotba kellene hozni, mert a legtöbb csak üres, poros, elzárt terület, ahol még víz sincs – mondta Stefán Csilla (Fidesz-KDNP), a 3. sz. választókörzet képviselőjelöltje.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.