2019. augusztus 26., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Hamarosan elkészülhet az Eötvös utcai KRESZ-park

Főoldal>Közérdekű>Hamarosan elkészülhet az Eötvös utcai KRESZ-park
 
Írta: Szerk.
2019. július 31. 11:42
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Rövid időn belül három sport- és szabadidőparkkal gazdagodik Kispest, hiszen a kizárólag kormányzati forrásból létrejövő Csokonai utcai sportpark, és a kormányzati támogatással megújuló Kúttói erdő mellett javában zajlik a munka a Fővárosi Önkormányzat 100 millió forintos támogatásával megvalósuló Eötvös utcai KRESZ-parkban is.

Hamarosan kulturált időtöltésre, kikapcsolódásra és sportolásra alkalmas szabadidő- és sportparkká alakul az Eötvös utcai KRESZ-park a Fővárosi Önkormányzat 100 millió forintos támogatásával. Szembetűnő a már eddig elvégzett munka eredménye: több játékot, sporteszközt is kihelyeztek, amelyeket biztonságos gumiborítású alap vesz körül, már alakítják ki a járdákat is.

 

 

A Fővárosi Önkormányzat TÉR_KÖZ Városrehabilitációs pályázatán nyert forrásnak köszönhetően – a lakók véleményét, javaslatait is figyelembe véve – a lakossági fórumon bemutatott tervek szerint lesz kutyafuttató, fitneszrész, futókör, nyilvános illemhely, pihenőpark-rész padokkal, és végre a közvilágítást is kiépítik az éjjelente a korábban még elhagyatott, sötét parkban.

 

 

– Egész Kispestnek és a környéken élőknek is jó hír, hogy fővárosi támogatással újabb sportolásra és a szabadidő kulturált eltöltésére alkalmas területtel gazdagodik Kispest – mondta lapunknak Fehér Marcella (Fidesz-KDNP) a Várospolitikai, Városüzemeltetési és Rendészeti Bizottság tagja, a 2. számú választókörzet képviselőjelöltje. – Nemcsak ebben a fejlesztésben nyújt jelentős segítséget Kispestnek a főváros, vagy a kormány, hiszen az éppen megújuló wekerlei kispiac munkálatait 110 millió forinttal támogatta a főváros, a kormány 10 millió forinttal járult hozzá a Kúttói erdő sport- és szabadidőparkká alakításához, valamint kizárólag kormányzati forrásból jön létre sportpark a Csokonai utcában – tette hozzá.

 

 

– Gazdiként én magam is nagyon örülök, hogy a területen kutyafuttató is létesül, ezt régóta várták már a lakók. A kerület többi részén található kutyafuttatót is méltó állapotba kellene hozni, mert a legtöbb csak üres, poros, elzárt terület, ahol még víz sincs – mondta Stefán Csilla (Fidesz-KDNP), a 3. sz. választókörzet képviselőjelöltje.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.