2022. május 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Hazai vízpartokon fújták ki magukat a képviselők

Főoldal>Közülünk>Hazai vízpartokon fújták ki magukat a képviselők
 
Írta: Szerk.
2015. szeptember 01. 10:55
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az idei nyár rekkenő hőségét aki csak tehette, vízpart mellett vészelte át. Így tettek a Kispesti Fidesz-KDNP frakció képviselői is, akik a belföldi vízpartokat és kulturális programokat választották.

Dódity Gabriella frakcióvezető minden évben a Kis-Dunánál pihen a családjával. Szülei Szigetcsépen élnek, ahol minden egyben van, ami fontos számára; a természet, a víz közelsége kapcsolja ki őt igazán. Evezéssel, úszással, biciklizéssel telt a nyaralás, ahová természetesen mentett kutyáit is magával viszi.

Dódity Gabriella a Kis-Dunánál élvezte a természet közelségét

 

Van, akinek azonban nagy izgalommal és várakozással telt a nyár. Szathury Kolos képviselőnek ugyanis az idei nyáron született meg harmadik gyermeke, ezért nem utazott messzire a család. Egy kis horgászás Szigetbecsén és egy kis kerti sütögetés azonban idén is belefért.

Két gyermekével horgászott Szathury Kolos, nyár végén pedig megszületett a harmadik is

 

Az idén újjáalakulásának 25. évfordulóját ünnepelte a Szent György Cserkészcsapat. A hagyományos nyári nagytábort Farkasgyepűn rendezték, amelyen az egykori cserkész vezető, Lazányi Ferenc és családja is részt vett. – A feleségemmel minden évben vállaljuk a gyerekek tábori étkeztetését, ami komoly kihívás jelent számunkra, hiszen csak amatőr szakácsok vagyunk. Idén még nagyobb odafigyelést követelt tőlünk a konyhai feladatok ellátása, hiszen számos egykori és most is aktív cserkész táborozott velünk, közel 130 fő – mondta el lapunknak Lazányi.

A farkasgyepűi tabor után két gyermekével és feleségével a Balatonfelvidéki Nemesvitán pihent a képviselő.

Lazányi Ferenc feleségével 130 kiscserkészre főzött Farkasgyepűn

 

A hagyományaikhoz híven Ékes Gábor wekerlei képviselő kispesti családokkal közösen tíz napot töltött Székelyföldön, majd Gyimesbükkre az ezeréves határhoz is ellátogatott a családjával. A határon túli kirándulás után ők is a Magyar tengerhez látogattak, Badacsonytomajon folytatódott a vakáció, ahol a gyerekek nagy örömére a biciklizés és a kirándulás mellett a fürdés sem volt elhanyagolható. Augusztus végén pedig a Szent József Plébánia Fiatal Házasok Közösségével Gyulán folytatódott a nyaralás.

Székelyföldön és a Balatonnál is járt Ékes Gábor feleségével és négy gyermekével

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.