2020. október 29., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Idén is kapnak táborozási támogatást a kispesti gyermekek

Főoldal>Közülünk>Idén is kapnak táborozási támogatást a kispesti gyermekek
 
Írta: Szerk.
2020. május 18. 12:48
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Ismét kiírta a táborozási pályázatát a Kispesti Társaskör Egyesület, ahol a kispesti gyermekek fejenként maximálisan 15 ezer forintos táborozási támogatásban részesülhetnek a dr. György István jótékonysági koncertjén összegyűlt nagylelkű felajánlásoknak köszönhetően.

A koronavírus elleni eddigi fegyelmezett és sikeres védekezésnek köszönhetően, és ennek eredményeként a kormány bejelentette, meg lehet tartani a nyári napközis táborokat, valamint később születhet döntés az „ottalvós” táborokkal kapcsolatban is. Ezért a Kispesti Társaskör Egyesület idén is kiírta az elmúlt években hagyományossá vált táborozási támogatási pályázatát. E pályázat keretei között dr. György István és a Póka Egon Experience tavaly decemberi jótékonysági koncertjén összegyűlt nagylelkű felajánlásokból immár ötödik alkalommal a kispesti és kőbányai gyermekek nyári élményeihez járulnak hozzá. A fejenként elnyerhető maximálisan támogatás 15 ezer forint.

 

 

A pályázati dokumentum erre a linkre kattintva érhető el, további információ pedig a kispestitarsaskor@gmail.com email címen kérhető. A pályázat benyújtási határideje: 2020. június 12.

 

 

– Nagyon örülök, hogy ha szép lassan is, de visszatérhetünk a járvány előtti normál kerékvágásba, így idén is segíthetünk megannyi kispesti gyermeknek izgalmas nyári élményeket szerezni – mondta lapunknak Dódity Gabriella, a Kispesti Társaskör Egyesület elnöke. Hozzátette: reméli, hogy idén is nagy lesz az érdeklődés a pályázat iránt, hiszen a tavalyi évben mind a 158 kispesti pályázó gyermek táborozását tudták támogatni.

 

 

A 2011-ben, Dódity Gabriella ötlete nyomán útjára indult "Adjunk a húroknak, és a rászorulóknak is!" elnevezésű jótékonysági koncerten eddig közel 30 millió forint gyűlt össze, amelyből egyebek mellett beteg és hátrányos helyzetű gyermekeknek, idősek otthonának és gyermekek átmeneti otthonának ajánlottak fel támogatást, berendeztek például egy fitnesz termet a gyermekek átmeneti otthonában, de segítették az Eszterlánc Bölcsőde sószobájának kialakítását is. Az elmúlt négy évben mindig kispesti és kőbányai gyermekek nyári táborozására ajánlották fel a nagylelkű felajánlásokból összegyűlt adományt, eddig Kispestről több mint 500 gyermek nyári élményeit segítve ezzel.

 

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.