2018. április 26., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

március (45)
február (51)
január (47)
· 2017
december (37)
november (43)
október (38)
szeptember (29)
augusztus (22)
július (25)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ismét siker az Illatos úton

Főoldal>Közülünk>Ismét siker az Illatos úton
 
Írta: Szerk.
2016. november 28. 16:52
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Harmincegy árva kisállat talált szerető gazdára az Illatos úti ebrendészeti telep örökbeadó napján. Sok civilszervezet és állatvédő azon dolgozott és dolgozik minden nap, hogy a lehető legtöbb kutya és macska meleg otthonba kerüljön.

Örökbefogadó napot tartott a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálata és a Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány az Illatos úti ebrendészeti telepen. A délelőtt folyamán huszonöt kutya és hat cica lelt meleg otthonra és szerető családra. Mivel az ebrendészeti telep nem állatmenhely, nagyon fontos, hogy a talált és befogott állatok minél hamarabb gazdára találjanak, és újabb elkóborolt, vagy éppen utcára tett állatnak biztosítsanak menedéket. Ez annál is inkább fontos, mert a telepen jó ideje teltház van.

 

 

Dódity Gabriella, Kispest önkormányzati képviselője évek óta segíti az Illatos út munkáját, a rendezvényen a DOKTA kuratóriumának tagjaként önkéntesként segítette a leendő gazdikat a választásban.

- Mindenkit, aki négylábú barátot keres, arra biztatok, nézzen körül az Illatos úton! Nagyon sikeres volt a mostani örökbeadó nap is, de még így is rengeteg lélek árválkodik a kennelekben. Bár a mostani napon a többi programom miatt csak szűk két órát tudtam jelen lenni, nagy öröm volt így is, hogy nem egy kutyushoz én kísértem oda az új gazdit - mondta el Dódity Gabriella.

Az Illatos úti telepre csak a fővárosból évente mintegy 2000 kutya kerül be, amelyek jelentős hányadát saját gazdája adja le. A 94 férőhellyel rendelkező telep folyamatosan helyhiánnyal küzd, így nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy az Illatos úti telepen minden nap lehetőség van az örökbefogadásra, nem csak kiemelt rendezvények keretein belül.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.