2021. október 16., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Két kutya eszi ki a vagyonából az önkormányzatot?

Főoldal>Közélet>Két kutya eszi ki a vagyonából az önkormányzatot?
 
Írta: Szerk.
2015. május 07. 14:46
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Meghökkentő bejegyzést posztolt közösségi oldalán Dódity Gabriella. Információi szerint az önkormányzat menhelyre akarja szállítani a KAC pályán élő két kutyát, mert az ellátásuk nem fér bele a költségvetésbe. A dolog pikantériája, hogy Gajda Péter állatvédelmi járőrszolgálatot akart indítani május elsejétől, ami nem meglepő módon nem rajtolt el.

Lapunk a következő, elgondolkodtató posztot találta Dódity Gabriella, a Fidesz-KDNP frakcióvezetőjének közösségi oldalán.

 

„Az önkormányzat menhelyre akarja adni a KAC-pályán élő két kutyát, mert etetésük nem fér bele a költségvetésbe… Szerencsére az ott dolgozó, emberséges biztonsági őrök felajánlották, hogy saját fizetésükből összedobják az eledelre valót... Végleges döntés nincs, egyelőre nem tudni, a kutyák maradhatnak-e a sportpályán... Nem hiteltelen, hogy Kispest polgármestere állatvédelmi járőrszolgálatot akar indítani, miközben az önkormányzat a saját telepén élő kutyáit is menhelyre dobná?” – állt Dódity bejegyzésében.

 

Az eset elgondolkodtató, ugyanis a képek tanulsága szerint nem feltételeznénk, hogy ez a két jószág enné ki Gajdát és a kispestieket az önkormányzat vagyonából, vagy ha igen, akkor igen nagy gondok lehetnek a költségvetéssel! Arról ne is beszélve, hogy az egyik jószág pont egy menhelyről mentett kutyus, aki ugyanoda kerülen vissza, ahonnan jött.

 

Az eset azért is felháborító, mert a polgármester az utóbbi hetekben valóban egy kerületi állatvédelmi járőrszolgálat tervével „haknizik”, melynek ötlete kísértetiesen megegyezik azzal, melyet az önkormányzati választások idején a Fidesz-KDNP felvázolt a programjában. A kezdeményezés természetesen nemes és május elsejével el is kezdődött… vagyis kezdődött volna a működése, ha történt volna előrelépés az ügyben. Lapunk információi szerint ugyanis még semmiféle szerződés nem született az érintett felek között, továbbá az sem tisztázódott, hogy milyen hatásköre lesz a szolgálatnak. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.