2020. november 01., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kevesebb bűncselekmény Kispesten

Főoldal>Közélet>Kevesebb bűncselekmény Kispesten
 
Írta: Szerk.
2017. június 19. 11:49
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Csökkent a kerületben az autólopások és betörések száma, a felderítések eredményesebbé váltak – mondta Kispest rendőrkapitánya a szokásos éves közbiztonsági fórumán.

Plánk Róbert kiemelte: tavaly 1421 regisztrált bűncselekmény történt, ez 2010 óta folyamatos csökkenést mutat, 2013-hoz képest közel ezerrel kevesebb. Az állandó és növekvő közterületi jelenléttel a 2015-ös 257-ről 193-ra szorították vissza a közterületi bűncselekmények számát. A gépjármű lopások száma csökkent, a felderítések eredményessége pedig javult. A betöréses rablások a harmadára csökkentek, illetve a lopások száma is csökkenő tendenciát mutat, az eredményesség növekedése mellett. A rendőrkapitány előrevetítette, hogy még sok a tennivaló, de Kispestnek egyáltalán nincs miért szégyenkeznie a többi kerülethez képest, sőt!

 

A drogprevenció is téma volt

 

A drogprevenció volt a Kispesti Áldozatsegítő Szakmai Együttműködési Rendszer éves ülésén a téma. Plánk Róbert kerületi rendőrkapitány elmondta, hogy sajnos nagyon sok fiatal kerül kapcsolatba a kábítószerrel, többnyire a dizájner drogok, a biofű és a marihuána kerül a fiatalok elé, ami elősegítheti a keményebb drogokra való rászokást. Ezért a rendőrség egy olyan dokumentumfilmet és prezentációt készített a szülőknek, amelyben részletesen elmagyarázzák, hogy hogyan ismerhetik fel a gyermekükön a drogfogyasztás jeleit, és hogyan kérhetnek segítséget.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.