2019. december 07., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kispesti Diabetes és Egészség Klub

Főoldal>Közélet>Kispesti Diabetes és Egészség Klub
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. október 09. 12:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Működik kerületünkben egy klub, ahol az itt élők egészsége áll a középpontban. A Kispesti Diabetes és Egészség Klubot Huszák János klubvezető mutatta be nekünk.

"Klubunk elősegíti a cukorbeteg gondozás hatékonyságának növelését, részt veszünk a diabétesz megelőzésével, életmódváltással kapcsolatos egészségnevelő – felvilágosító tevékenységben. Előtérbe helyezzük a prevenciót, főleg a nagyfokú kockázattal rendelkező egyének esetében, vagyis akiknek a családjában szüleik, testvéreik között cukorbeteg van, akik súlyfelesleggel rendelkeznek, vagy valamilyen vérzsír (koleszterin) rendellenességet fedeztek fel náluk, illetve magas a vérnyomásuk. Egészségmegőrző – betegségmegelőző, állapotjavító, életmódváltó programunk keretében havi rendszerességgel gyalogtúrákat, kerékpártúrákat, valamint igény esetén Nordic Walking oktatásokat szervezünk, illetve rendezünk. Klubfoglalkozásainkat minden hónap második csütörtökén tarjuk 1400-i kezdettel, ahol vérnyomás, valamint vércukorszint mérésre is mód nyílik. 1500-tól előadáson vesznek részt az érdeklődők, melyet kötetlen beszélgetés követ. Következő foglalkozásunk időpontja: október 13. Új helyszínünk: Csokonai utca 1-3. Az elmúlt évtől nemcsak azokat várjuk, foglalkozásainkra, rendezvényeinkre, akik cukorbetegséggel élnek, hanem mindazokat, akik számára fontos az egészség és ezért szeretnének többet tenni."

 

A klubfoglalkozásokról bővebben Huszá Jánosnál érdeklődhettek: 06-30/369 2747   

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.