2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kispesti idősekért zenélnek

Főoldal>Közülünk>Kispesti idősekért zenélnek
 
Írta: Pászti András
2013. november 25. 10:50
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Most decemberben is gitárt ragad dr. György István főpolgármester-helyettes, országgyűlési képviselő, hogy az előző évek hagyományait folytatva jótékony célért zenéljen a Póka Egon Experience-szel.

A korábbi években is nagy sikerrel zajlott Adjunk a húroknak…és a rászorulóknak is! elnevezésű gitárest bevételéből down-szindrómásokat, létminimum alatt élő gyermekeket és családokat, valamint súlyos betegséggel küszködő kőbányai édesanyát és kisgyermeket támogattak.

 

– Idén úgy gondoltam, a Kőbányai Önkormányzat fenntartásában, illetve a kispesti lakótelepen lévő idősotthonokban élőknek szeretnénk segíteni. Megkértük a vezetőket, írják össze, mire volna a legnagyobb szükségük a mindennapokban. A lista valamennyi helyen hosszas ugyan, de nagyon bízom benne, hogy az adományokból minden intézményt meg tudunk ajándékozni a legszükségesebbel – mondta dr. György István.

 

Balázs Piroska, a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat vezetője és dr. György István főpolgármester-helyettes arról beszéltek, mire volna leginkább szüksége a kispesti otthonban élő időseknek

 

Az est idén is garantált jó hangulatban fog telni. Régi, jól ismert örökzöldek, mint például a Petróleum lámpa, a Régi csibészek, Apám hitte, és újabb slágerek – Vidéki sanzon, Most múlik pontosan – is hallhatóak lesznek. Az estre mindenkit szeretettel várnak 2013. december 6-án 19 órától a kőbányai KÖSZI-ben (X. Előd u. 1.). A belépés díjtalan, az adakozás önkéntes, és tetszőleges mértékű; mindenki a saját lehetőségeihez mérten járulhat hozzá az időseknek szánt adományokhoz.

 

Dr. György István és a Póka Egon Experience: tavaly kétmillió forintot „zenéltek össze”

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.