2019. április 23., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
szeptember (25)
augusztus (34)
július (28)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kispesti mentőknek gyűjtenek az adventi esten

Főoldal>Közülünk>Kispesti mentőknek gyűjtenek az adventi esten
 
Írta: Szerk.
2018. november 26. 09:20
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Immár hagyomány, hogy a Kispesti Társaskör adventi estjét az adományozásnak szenteli. Tavaly a fogyatékossággal élőknek ajánlották az estét, idén pedig a Kispesti Mentőalapítványnak gyűjtenek, hogy ezzel is segítsék az országban egyébként legtöbbet riasztott mentőállomás munkatársainak mindennapi életét.

A Kispesti Társaskör évről-évre egy jó cél mellé áll hagyományos adventi estjén. Tavaly a fogyatékossággal élőknek szentelték az estét: Harza Márk, a kerekesszékes mesemondó 50 ezer forint támogatást kapott a civil szervezettől, dr. György István Budapest kormánymegbízottja pedig a fogyatékossággal élőknek segítséget nyújtó Brandt Viktornak adományozott 250 ezer forintot decemberi, „Adjuk a húroknak…és a rászorulóknak is” elnevezésű jótékonysági koncertjének bevételéből. A helyszínen pedig 157 140 forint gyűlt össze, amelyet a fogyatékossággal élők és családjaikat segítő alapítvány, a Gyöngyszemek kapott meg a Kispesti Társaskörtől.

A Kispesti Társaskör idei Adventi estjén a Gyöngyszemek Alapítvány gondozottjai a Mese a Jószívű madárról című színdarabbal lépnek fel. Az előadás mondanivalójával arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy mindig segítsük meg, sose támadjuk a nálunk gyengébbeket. Ennek a mindennapokba való beillesztéséhez pedig a szeretet a legfőbb eszköz. Ebből fakad az önzetlen segítés, a rászorultak támogatásának és a gyengébbek megvédésének szándéka is.

 

A résztvevők ezúttal is adakozhatnak, hiszen a helyszínen a Kispesti Mentőalapítványnak gyűjtnek, ezzel is elősegítve az országban egyébként legtöbbet riasztott mentőállomás munkatársainak mindennapjait.

 

- Fontosnak tartjuk, hogy a Kispesti Társaskör által szervezett rendezvényeken ne csupán összegyűljünk, hanem nemes kispesti célokat is támogassunk. Mivel a kerületi mentőállomás az egyik legtöbbet riasztott állomás, úgy döntöttünk, mi is megpróbáljuk az ott dolgozók munkáját segíteni azzal, hogy idén nekik gyűjtünk hagyományos adventi estünkön – mondta el lapunknak Dódity Gabriella, a Kispesti Társaskör elnöke.  

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.