2019. augusztus 26., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Közel 800 ezren töltötték már ki a konzultációt

Főoldal>Közérdekű>Közel 800 ezren töltötték már ki a konzultációt
 
Írta: Szerk.
2018. december 06. 09:28
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Magas részvételi hajlandóság mutatkozik a családok védelméről szóló nemzeti konzultáción, amelyet immár 773 ezren töltöttek ki. Ez azt mutatja, hogy olyan sorskérdésről van szó, amely meghaladja a pártpolitikai érdekeket, hiszen kiállhatunk a már bevezetett családtámogatási intézkedések mellett és kijelölhetjük az új intézkedések alapjait.

Már 773 ezren vettek részt a családok védelméről szóló nemzeti konzultációban. A kimagasló részvételi hajlandóság azt jelenti, hogy a mindennapi életünket, jövőnket meghatározó kérdésről van szó, amely túlmutat a pártpolitikai küzdelmeken.

 

Az ellenzéki pártok viszont – vélhetően ezt nem akarván meglátni – továbbra is érdemi javaslatok nélkül, hevesen támadják a konzultációt. Ennek az lehet az oka, hogy a családtámogatási rendszer jelenlegi formáját is ellenzik, hiszen a kampányban is támadták az adókedvezmények rendszerét és az otthonteremtési programot is – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnökség államtitkára.

 

A családok védelméről szóló nemzeti konzultáción a kormány december 21-ig várja a válaszokat (papír alapon, vagy a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon), amelyekkel nem csak a következő családtámogató intézkedések alapjait jelölhetjük ki, hanem egyúttal ki is állhatunk a már bevezetett intézkedések mellett is.

 

Forrás: MTI
Főkép: nemzetikonzultacio.kormany.hu (képernyőfotó)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.