2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kutyatápot adományoztak a kispesti fideszes képviselők a ladánybenei menhely négylábúinak

Főoldal>Közülünk>Kutyatápot adományoztak a kispesti fideszes képviselők a ladánybenei menhely négylábúinak
 
Írta: Szerk.
2021. december 27. 13:39
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Karácsony apropóján látogatott el a ladánybenei Rénó Kutyaotthonba Földesi Gyula választókerületi elnök és Dódity Gabriella, a kispesti a Fidesz-KDNP frakcióvezetője, nagy mennyiségű kutyatápot adományozva az ott élő mintegy száz, többségükben idős, nagytestű eb számára.

A több mint 100 kilogrammnyi tápadomány átadását követően Földesi Gyula lapunkat emlékeztette arra, hogy a kormány kiemelten kezeli az állatvédelmet, amit az ide vonatkozó törvények szigorítása is bizonyít. Jövő év január 1-től kezdődően súlyosabban büntetik az állatok megmérgezését, szigorúbban lépnek fel a szaporítók ellen, és az állatviadalokon való részvétel is bűncselekménynek számít – a teljesség igénye nélkül sorolva. Kitért arra is, hogy a kormányzat számos állatvédelmi szervezet munkáját támogatta egyenként 2 millió forinttal, karácsony közeledtével pedig tápadományokkal nyújtottak segédkezet számukra.

 

„Külön öröm, hogy támogathattuk a ladánybenei Rénó Kutyaotthont is, amelynek lehetőségei jóval szűkösebbek, mint a nagyobb, ismertebb menhelyeké, munkatársai azonban ugyanúgy szívvel-lélekkel gondjukat viselik az itt élő állatoknak” – nyilatkozta a Fidesz választókerületi elnöke. Hozzátette: a tápadománygyűjtés ügyét a kispesti Picúr Állateledel és Felszerelés is támogatta, amiért hála és köszönet illeti őket.

 

A ladánybenei kutyaotthon néhány évvel ezelőtt került a kispesti Fidesz látóterébe: akkor, amikor úgy tűnt, hogy a használatba kapott telephelyükről ki akarják tenni őket, a párt azonban gyors segítséget nyújtott nekik. A kispesti fideszes képviselők adománygyűjtést szerveztek, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a kutyaotthon megvásárolhassa a szóban forgó telket.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.