2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Lakossági fórum Wekerlén

Főoldal>Közérdekű>Lakossági fórum Wekerlén
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. június 01. 12:00
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Ma este lakossági fórumot tart a Wekerlei Társaskör Egyesület. A téma a Zoltán utcai sportpálya sport célú közösségi terének tervezett hasznosítása lesz.

Mint ismert, a Zoltán utcai sportpálya bérlőjének bérleti szerződése tavaly decemberben járt le. Az önkormányzat úgy hirdette meg az új pályázatot a sporttelep üzemeltetésére, hogy a terület több mint egynegyed részét eleve a lakosság számára, közösségi használatra választotta le.

 

A június 1-jei lakossági fórum célja, hogy az érintettek és döntéshozók között párbeszéd alakuljon ki ebben az ügyben. A fórumon mindenki elmondhatja a véleményét és javaslatot tehet arra, hogy mi legyen a terület sorsa, hogyan lehetne azt a legjobban hasznosítani a lakosság érdekében.

A lakossági fórumot a Zoltán utcai pályán rendezik meg, a bejárat a Zoltán utca és Kende köz sarkán található, a program 18:30-kor kezdődik. A beszélgetésre mindenkit szeretettel vár a Wekerlei Társaskör és a Kispest Sport Kft.

2 Hozzászólás
1. proasm2011. június 02., csütörtök 08:47:24
Kedves Zsófia!

Bár nem vagyok wekerlei, és lehet, hogy ők más forrásból már korábban értesültek erről a fórumról, de szerencsésebb lett volna pár nappal korábban szólni az eseményről. Ugyanez a helyzet a nemrég megjelent, véradással kapcsolatos cikkel is. Persze lehetséges, hogy a szerkesztőséghez is későn jutottak el ezek a hírek.

Egyébként tetszik az oldaluk. Üdv,
András
2.Zsófi2011. június 02., csütörtök 10:47:56
Kedves proasm!

Köszönjük szépen észrevételét. A leírtakkal egyetértünk, igyekszünk a jövőben időben értesíteni a kispestieket az őket érintő kérdésekről. Olvasson minket továbbra is, észrevételeit, építő jellegű kritikáit kérjük ossza meg velünk a jövőben is!

Üdvözlettel: Lukasik Zsófia
Oldal 1 / 1
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.