2020. november 27., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Lehangoló állapotok a Berzsenyi utcai rendelőben

Főoldal>Közélet>Lehangoló állapotok a Berzsenyi utcai rendelőben
 
Írta: Szerk.
2016. június 28. 16:42
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Gyors, de hanyag munkát végzett az önkormányzat. Dódity Gabriella a Fidesz-KDNP képviselőcsoport vezetője ismételten felemelte a hangját a Berzsenyi utcai rendelő évek óta balesetveszélyes lépcsőjének állapota kapcsán, aminek eredményeként végre lépett az önkormányzat. Alapos felújítás helyett azonban csak toldozgatás-foltozgatás lett a vége. Jó hír viszont, hogy végre megkezdődik a gyermekorvosi rendelő felújítása, ami igencsak ráfér az épületre.

Többször beszámoltunk arról, hogy balesetveszélyes a Berzsenyi utcai rendelő lépcsője, de a gyermekorvosi rendelő állapota is lehangoló: beázik, elavult és sokszor túlzsúfolt. Gajda Péter (MSZP) polgármester korábban még választási programjában is megígérte egy új wekerlei gyermekorvosi rendelő kialakítását, de ebből nem lett semmi, sőt a későbbi fideszes kezdeményezést is elkaszálta. A kispesti lakosoknak némi vigaszt nyújthat, hogy a folyamatosan beázó Berzsenyi utcai gyermekrendelő felújítása július 1-én megkezdődik. A felújítás csaknem ugyanannyiba kerül majd, mint amennyibe a Bercsényi utcába tervezett wekerlei rendelő megépítése került volna. A rendelőben dolgozók remélik, hogy a csaknem 80 milliós felújításba belefér majd a légkondicionáló berendezés, az informatikai korszerűsítés és új berendezések beszerzése is, azonban információink szerint ez az előzetes terveken nem látszik. A felnőtt rendelő rendbehozatalára pedig pályázik az önkormányzat. A szétesett burkolatú, kritikus állapotban lévő lépcsőt végül azután sikerült befoltozni, hogy Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő a májusi testületi ülésen ismételten felhívta Gajda Péter (MSZP) polgármester figyelmét a balesetveszélyes állapotokra. - A testületi ülésen ismét szóvá tettem, és végre, ha nem is leburkolták, de megfoltozták a Berzsenyi utcai orvosi rendelő több éve balesetveszélyes lépcsőjét. Azért volna még mit javítani, és lenne is miből: az önkormányzatnak 111 millió forintos fejlesztési tartaléka van. Szégyen, ahogy kinéz ez a rendelő – írta ki közösségi oldalán a frakcióvezető, aki hozzáfűzte: nagyon örül annak, hogy július 1-től végre megkezdődik a gyerekrendelő felújítása.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.