2020. szeptember 25., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
december (12)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Magyarellenes kirohanásairól hírhedt a Momentum

Főoldal>Közélet>Magyarellenes kirohanásairól hírhedt a Momentum
 
Írta: Szerk.
2020. április 15. 15:35
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Csak az elmúlt évben több alkalommal is rárontott a magyarságra, a nemzeti összetartozásra a balliberális Momentum, amelyet Kispesten a számos önkormányzati bizottságot elnöklő, vagy alelnöklő, a kispesti baloldal korrupciógyanúja ellen eddig csak látszatharcot vívó Paróczai Anikó (képünkön, balra) képvisel.

Legutóbb Kerpel-Fronius Gábor (képünkön, jobbra)Budapest momentumos főpolgármester- helyettese éppen a határon inneni és túli magyarságot összekötő Nélküled című dalról fogalmazott úgy, hogy „viszonylag nehezen veszi be”, hogy ez a „giccsdal átveszi a Himnusz helyét”. Kerpel- Fronius arra reagált így, hogy Orbán Viktor miniszterelnök megosztotta közösségi oldalán ezt a dalt, amelyet az anyaországi és határon túli magyarok együtt énekeltek. Őket pedig nemes egyszerűséggel „kényszeredett embereknek” nevezte, akik – szerinte – szurkolósálaikkal asszisztáltak a miniszterelnöki giccshez. Nem meglepő, hogy így gondolkodik a Momentum politikusa, hiszen ugyanitt maga írja le, hogy „a nemzetről is inkább állampolgársági, mint vérségi fogalmakban” gondolkodik. Nem fontos a Momentumnak a magyarok érdeke?

 
Más momentumos politikusok is tettek magyarellenes megnyilvánulásokat
Donáth Anna EP-képviselő például Szlovákiában egy magyarellenes pártnak kampányolt, és azt mondta, „a felvidéki magyarok lehetnek úgy magyarok, hogy közben büszke szlovákok.” Donáth egyébként azt is sajnálta, hogy nem magyar állampolgár lett az első azonosított koronavírus-fertőzött itthon, hanem egy iráni diák, ezt úgy kommentálta, „ilyen nincs, hogy ekkora szerencséje legyen Orbán Viktornak”. Fekete-Győr András elnök pedig a romániai elnökválasztáson Kelemen Hunor RMDSZ-es jelölt ellenfelének kampányolt, akiről ő is beismerte, nincs kisebbségvédelmi programja. A szintén EP-képviselő Cseh Katalin pedig sérelmezte, amiért a magyar kormány a kárpátaljai magyarokért kiállva, blokkolja Ukrajna NATO-hoz való közeledését, amiért az ukrán törvények megfosztották a magyarokat például a szabad nyelvhasználat jogától.
 
Főkép: YouTube, képernyőkép, szerk.
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.