2019. szeptember 18., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Maradhatnak a KAC-pálya kutyái

Főoldal>Közérdekű>Maradhatnak a KAC-pálya kutyái
 
Írta: Szerk.
2015. június 11. 18:18
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Valószínűleg mégis csak talált a kerületi önkormányzat egy évnyi kutyatápra valót, mivel nem kerül menhelyre az a két kutyus, akik a KAC pályán élnek és végeznek szolgálatot.

Nemrégiben sokkolta a kerület lakóit, hogy az önkormányzat által üzemeltetett KAC pályáról el akarják vinni az ott élő két kutyust. A kerületi Fidesz-KDNP frakcióvezetője Dódity Gabriella felháborodását fejezte ki az esettel kapcsolatban, egy bejegyzés formájában:

 

Az önkormányzat menhelyre akarja adni a KAC-pályán élő két kutyát, mert etetésük nem fér bele a költségvetésbe… Szerencsére az ott dolgozó, emberséges biztonsági őrök felajánlották, hogy saját fizetésükből összedobják az eledelre valót... Végleges döntés nincs, egyelőre nem tudni, a kutyák maradhatnak-e a sportpályán... Nem hiteltelen, hogy Kispest polgármestere állatvédelmi járőrszolgálatot akar indítani, miközben az önkormányzat a saját telepén élő kutyáit is menhelyre dobná?”  állt Dódity bejegyzésében.

 

A fideszes politikusnő fellépése úgy látszik, értő fülekre talált az illetékesek körében, ugyanis legutolsó információink szerint a két eb maradhat lakóhelyén. Dódity Gabriella lapunknak elmondta: örül, hogy a városvezetés is rájött, mennyire hiteltelen, ha állatvédelmi járőrszolgálattal haknizik, miközben kijelenti, nincs a kutyák etetésére pénz, ezért menjenek menhelyre az előző vezetés által egyébként épp onnan mentett őrkutyák. A frakcióvezető hozzátette: sajnálja, hogy a kerület vezetés így bánik az állatokkal. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.