2022. május 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Megkezdte a főváros a Vak Bottyán utca felújítását

Főoldal>Közérdekű>Megkezdte a főváros a Vak Bottyán utca felújítását
 
Írta: Szerk.
2018. október 24. 11:19
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Meg is kezdte az útburkolat-javítási munkálatokat a főváros, miután Kispest a kezelésébe adta a Vak Bottyán utca érintett szakaszát. Az egyébként sem túl jó minőségű útszakasz felújítására az M3-as metró pótlása miatt megnövekedett forgalom okozta hibák miatt volt szükség. Várhatóan november 4-ig, a munkálatok befejezéséig teljes útzárra kell számítani.

BKV Zrt. Metró Felújítási Projekt Igazgatóságának közleménye szerint a Vak Bottyán utca érintett szakaszán teljes útzár lesz érvényben a felújítási munkálatok ideje alatt, azaz várhatóan november 4-ig. Erre a szakaszra az alábbi mellékutakról sem lehet majd felhajtani:

 

·        Tompa utca
·        Török utca
·        Hamvas utca
·        Nyári Pál utca
·        Jósika utca

 

 

A Vak Bottyán utca a városból kifelé vezető irányba zsákutca lesz, a P+R parkoló bejárata után. A városközpont felé pedig nem lehet egyenesen áthaladni a Lehel utcai csomóponton. A Lehel utcából pedig egyik irányba sem lehet majd behajtani a Vak Bottyán utcába.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a kispesti képviselő-testület szeptemberi ülésén döntött arról, hogy a főváros kezelésébe adja a Vak Bottyán utcának az M3-as metrópótló buszok elvezetésével érintett szakaszát, ennek köszönhetően a főváros javítja ki a hibákat. Erre azért volt szükség, mert az utca állapota tovább romlott 2017 novembere óta, az M3-as metrót pótló autóbuszok forgalma miatt, a kispesti önkormányzatnak pedig nem volt elég pénze a megnövekedett terhelés okozta útburkolati hibák javítására.

 Mint ismert, a megnövekedett forgalom és a leromlott útburkolat miatt korábban a lakók utcára vonulva tiltakoztak. Ezt követően Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok levélben kérte a fővárostól, hogy a metrópótló buszokat az Üllői útra tereljék, ez azonban szakmai indokok miatt nem volt lehetséges.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.