2021. március 02., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

február (11)
január (11)
· 2020
december (11)
november (6)
október (5)
szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Megtartották az első Üzleti Klubot

Főoldal>Közélet>Megtartották az első Üzleti Klubot
 
Írta: Szerk.
2015. február 17. 10:24
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kispestről és a szomszédos XVIII. kerületből is sok vállalkozó érdeklődött a múlt héten debütáló Üzleti Klub iránt, amelyet a KMO-ban rendeztek meg. Az eseményen Gajda Péter polgármester beszédében szinte szó szerint idézte a Fidesz-KDNP polgármesteri programjában lévő, Vállalkozói Klub alapításáról szóló pontját- tudtuk meg Dódity Gabriella weboldaláról.

Gajda Péter polgármester köszöntőjében elmondta, hogy az egyházakkal és a civil szervezetekkel megvan a folyamatos egyeztetés, de eddig nem volt megfelelő fórum, platform a helyi vállalkozókkal való párbeszédre.

„Létre kell hozni egy olyan fórumot, platformot, amely lehetőséget ad a folyamatos párbeszédre az önkormányzat és a helyi vállalkozói kör között”- olvashattuk Dódity Gabriella polgármesteri programpontját, amelyet most Gajda Péter Üzleti Klub címen megvalósított. A Fidesz-KDNP frakcióvezetője elmondta: örül, hogy megvalósult ez a rendezvény, és köszöni polgármester úrnak, hogy felkarolta a helyi vállalkozások segítségét.

Ahogy utánanéztünk, nem ez az első polgármesteri program, amit átvett Dóditytól. Mint ismert, az Állatvédelmi Járőrszolgálat létrehozása, de az Ady mozi újjáélesztésének ötlete is a kormánypárti programból származik.

Az Üzleti Klubbon Burány Sándor Kispest országgyűlési képviselője is felszólalt, beszédében a kormány munkáját méltatta. Kiemelte, hogy a kormány folyamatosan 3 százalék alatt tartja a költségvetési hiányt, amely nagyon fontos, és említést tett a gazdaság 3 százalékos fellendüléséről is.

A rendezvényen a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) XVIII. és XIX. Kerületi Szolgáltató Iroda működését, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány küldetését és pályázati lehetőségeit, valamint az új PTK vállalkozásokra való hatását is megismerhették az érdeklődők. Továbbá a reklámadó, áfa és a számlázás szabályaiba és az idei év marketing trendjeibe is betekintést nyerhettek a résztvevők.

Az esemény a Kispesti Vállalkozók Jótékonysági Báljával zárult. A támogatói jegyekből befolyt összeggel a Kispesti Rászorultak Megsegítésére Közalapítvány tevékenységét segítik.

 

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.