2018. szeptember 25., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (34)
július (28)
június (44)
május (38)
április (39)
március (45)
február (51)
január (47)
· 2017
december (37)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Megújult az ingyenes női torna

Főoldal>Kedvcsináló>Megújult az ingyenes női torna
 
Írta: Szerk.
2017. február 21. 16:32
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Egy óra helyett másfél órában mozgathatják át testrészeiket a Kispesti Társaskör ingyenes női tornáján! A szervezők minden korosztályt várnak, ugyanis az edzésprogram úgy lett összeállítva, hogy az idősebbek, kisgyermekes anyukák és a kevésbé fittek is könnyen végig csinálhatják a gyakorlatokat. A test mellett, a lelki egészséggel is foglalkoznak: az ingyenes tornát egy rövid, de nyugtató meditáció zárja le.

A Kispesti Társaskör új ingyenes Női Klubot indított minden korosztály számára: a különböző korosztályból álló csoport minden hétfőn este hattól kar, láb, comb és fenék formálás mellett kondíciónöveléssel egybekötött aerobic gyakorlatokat végeznek, a feladatok között nagy hangsúlyt fektetnek a nyújtásokra immár másfél órában.

 

Minden korosztály tornázik

 

Amitől eltér a Kispesti Társaskör foglalkozása egy átlagos konditermi edzésnél, hogy itt másfél órában ötvözték a különböző edzés és tornafajtákat. A gyakorlatsorok  aerobik elemeket, klasszikus női tornát, jóga nyújtásokat, pilátes-t és streching-et tartalmaznak. Az edzésprogram úgy lett összeállítva, hogy egyszerre ne terhelődjenek túl egyetlen testrész sem, felváltva végzik a gyakorlatokat. Pont ezért nem számít a kor, a testsúly, az edzettségi szint, mindenki a maga tempójában és fizikai állapotának megfelelően végzi a feladatot. Az edzést egy meditációs gyakorlat zárja a testi-lelki egészség jegyében.

 

Minden kedves érdeklődőt szerettel vár a Kispesti Társaskör ingyenes Női Klubja 

 

Tavaszi bőrápolási tanácsok a Női Klubban 

Márciusban 20-án a torna után 19:00 órától a női klub vendégül látja Tolnai Marianna a Kispesti Kozmetika tulajdonosát, aki a tavaszi arcápolással kapcsolatban tartja előadását, a program kötetlen beszélgetéssel és termékek tesztelésével folytatódik. A szépség estére minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak, olyanokat is, akik nem tagjai a torna csoportnak.

 

Ingyenes torna, meditáció és női klub

 Időpont: minden hétfőn este 6 órától

Helyszín: XIX. Ady Endre út 91.

Információ: kispestitarsaskor@gmail.com

 

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/293727657659494/?fref=ts

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.