2019. január 18., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Migrációkezelés – Georg Spöttle előadása a KMO-ban

Főoldal>Közélet>Migrációkezelés – Georg Spöttle előadása a KMO-ban
 
Írta: Szerk.
2018. március 07. 14:04
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az illegális bevándorlás folyamatos, egyre növekvő probléma Európában már több mint 3 éve. Március 8-án, a KMO Művelődési Házban Georg Spöttle, biztonságpolitikai szakértő egyebek mellett arról is beszél majd, hogy miért sikeres a magyar modell. Ahogyan arról is szót ejt, hogy hogyan telnek például a németek vagy a svédek mindennapjai úgy, hogy ők nem választhatták meg, kivel akarnak együtt élni a saját országukban.

Georg Spöttle szavaival élve: - Láttuk az elmúlt idők terrortámadásainál, hogy milyen veszély rejtőzik a migrációban. Nemcsak az első, hanem – és ez még több gondolkodásra ad okot – a másod-, harmad-, ne­­gyed­ge­­neráció tagjai is követtek el ilyen szörnyű cselekményeket. Tehát azok, akik generációk óta nem tudtak beilleszkedni az európai demokráciába.”

A biztonságpolitikai szakértő, a Bundeswehr nyugalmazott hadnagya, a Német Szövetségi Hivatal volt munkatársa testközelből látja azoknak a népeknek a mindennapi életét, akiknek nem volt lehetőségük dönteni arról, hogy kivel éljenek. Németországban maga is szembesül azzal, hogy milyen feszültségeket okoz a párhuzamos társadalmak jelenléte, a beilleszkedési akarat hiánya. Hogy nőtt a bűnözés 2014-hez képest. 

Magyarország erre a problémára olyan megoldást alkalmaz, amellyel nemcsak a magyar emberek biztonságát garantálja, hanem a régió többi országát is megvédi. A magyar modell működik, Európában is egyre többen a magyar példát akarják követni.  A magyar kormány kiáll azért, hogy nem akar migránsokat befogadni Magyarországra. De mi lenne Magyarországgal 25 év múlva, ha a baloldal kormányra kerülne, és végrehajtaná a Soros-tervet, és beengedné az országba azt a 10 ezer migránst, akiket Brüsszel akar ránk kényszeríteni idén? Egyebek mellett erről is beszél majd Georg Spöttle a Kispesti Társaskör meghívottjaként holnap, azaz március 8-án 18 órakor a KMO Művelődési Házban  (1191 Budapest, Teleki utca 50). Az előadás ingyenes, mindenkit várnak szeretettel.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.